Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kto wie ? Może właśnie podsunąłes pomysł na nową gale włodarzą KSW ? Myślę, że znaleźli by się chętni by zaplacic za możliwość obejrzenia jak w/w się napie*****ja jeżeli tak się stanie to muszą mi zaplacić 40% za pomysł hehehe oskarze ich
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kto wie ? Może właśnie podsunąłes pomysł na nową gale włodarzą KSW ? Myślę, że znaleźli by się chętni by zaplacic za możliwość obejrzenia jak w/w się napie*****ja jeżeli tak się stanie to muszą mi zaplacić 40% za pomysł hehehe oskarze ichTak przypadkiem Ci się wcisnelo te 40% ? Hehe
pajda Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czarny Groń. Rzyki-Praciaki. Zadzwoń jak będziesz na górze i pomachaj do kamerki [emoji6]
afroo. Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czarny Groń. Rzyki-Praciaki. 600m trasa i dłużej siedzisz na kanapie niż zjeżdżasz.
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czarny Groń. Rzyki-Praciaki. Zadzwoń jak będziesz na górze i pomachaj do kamerki [emoji6]Już jestem w domu
pajda Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czarny Groń. Rzyki-Praciaki. Zadzwoń jak będziesz na górze i pomachaj do kamerki [emoji6]Już jestem w domuTo co tak szybko 3 zjazdy i do dom
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czarny Groń. Rzyki-Praciaki. 600m trasa i dłużej siedzisz na kanapie niż zjeżdżasz. Trasy są dwie. Czerwona jedynka od samej góry, do dolnej stacji ma ok 1km. Coś jak Soszow, tylko ludzi mniej i lepiej przygotowana trasa, są dwie kanapy. Na trzygodzinny rozruch może być. Za tydzien tras bedzie prawie 250km do przejezdzemia [emoji6] Czarny Groń. Rzyki-Praciaki. Zadzwoń jak będziesz na górze i pomachaj do kamerki [emoji6]Już jestem w domuTo co tak szybko 3 zjazdy i do domNa obiad w domu zdarzylem
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kto wie ? Może właśnie podsunąłes pomysł na nową gale włodarzą KSW ? Myślę, że znaleźli by się chętni by zaplacic za możliwość obejrzenia jak w/w się napie*****ja jeżeli tak się stanie to muszą mi zaplacić 40% za pomysł hehehe oskarze ichTak przypadkiem Ci się wcisnelo te 40% ? HehePodświadomie hehe
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 już nigdy w życiu nie napiję się alkoholu masakra do 4 w nocy walić w palnik i dziś już na 10 w Szczyrku z młodą na nartach- oczywiście jako pasażer
Multis Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kto wie ? Może właśnie podsunąłes pomysł na nową gale włodarzą KSW ? Myślę, że znaleźli by się chętni by zaplacic za możliwość obejrzenia jak w/w się napie*****ja jeżeli tak się stanie to muszą mi zaplacić 40% za pomysł hehehe oskarze ich40% powiadasz...Z czyms mi sie to kojarzy... Zdrowie!
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 ehh...ten weekend by mnie wykończył, ale dałem radę ...piątek- barbórka z G2, sobota- urodziny Ewki, a dziś delikatnie se piwkuję, ale delikatnie rano piffka i teraz też, ale jedno, bo...jutro na 5 do roboty
oprych Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jeszcze zdążyłem Wszystkim górnikom pomyślności tyle wyjazdów ile zjazdów niech św Barbara pilnuje was i waszych Rodzin
Rekomendowane odpowiedzi