akjam Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Siema ludziska! Jak tam w Nowym Roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Pajda jak tam Fifa? Mnie lekko porwał Driveclub i napierdzielam po pare godzin dziennie... Minimum 3 więc to chyba dobra recenzja no i zakupiłem pare DLC Naciapane z Z2 No spoko. Zagrałem parę meczy tylko Jaki masz ten nick? Skipi6Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 4 Stycznia 2017 przez oprych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Mario a grałeś w forze hgorizon3 lub project cars? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Mario a grałeś w forze hgorizon3 lub project cars? Pewnie ze grał bo mam od niego forze horizon 3 pożyczone zajefajna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ale driveclub lepszy jak dla mnie bardziej dopracowany Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ale driveclub lepszy jak dla mnie bardziej dopracowany Naciapane z GT-N7105 Nie wiem na tym narazie nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon Naciapane z GT-N7105 Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sprzedam RWD i kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sprzedam RWD i kupię mogę Cię przewieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sprzedam RWD i kupię mogę Cię przewieźć Ja też chcę poupalać quattro ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Powiem tak oka sprawia frajdę z jazdy bokiem ale quattro to marzenie każdego kto jeździł i tym i tym Naciapane z GT-N7105 Ja czekam na więcej śniegu Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sprzedam RWD i kupię mogę Cię przewieźć Lepiej nie bo jeszcze pobrudzę Ci tapicerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 oska bokiem? Chyba nie jechałeś Q Ja panowie w ogóle jestem w głębokim szoku bo po raz pierwszy użytkuje q w zimie. to jest dla mnie nienormalne jak to się odpycha... jak czołg... na śniegu normalnie wciska w fotel ale fakt, trzeba pamiętać, że tak samo nie hamuje Jedno jest pewne, nigdy więcej ośki... to co że straty w lato itp. srata tata... pogoda na Q jest zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 oska bokiem? Chyba nie jechałeś Q Ja panowie w ogóle jestem w głębokim szoku bo po raz pierwszy użytkuje q w zimie. to jest dla mnie nienormalne jak to się odpycha... jak czołg... na śniegu normalnie wciska w fotel ale fakt, trzeba pamiętać, że tak samo nie hamuje Jedno jest pewne, nigdy więcej ośki... to co że straty w lato itp. srata tata... pogoda na Q jest zawsze Amen . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jestem ciekaw porównania q a 4motion No fakt start jest mega, wciskasz gaz i jazda :-) Tolek jakie masz opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jestem ciekaw porównania q a 4motion No fakt start jest mega, wciskasz gaz i jazda :-) Tolek jakie masz opony? Pewnie zimowe hehe [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) oska bokiem? Chyba nie jechałeś Q Ja panowie w ogóle jestem w głębokim szoku bo po raz pierwszy użytkuje q w zimie. to jest dla mnie nienormalne jak to się odpycha... jak czołg... na śniegu normalnie wciska w fotel ale fakt, trzeba pamiętać, że tak samo nie hamuje Jedno jest pewne, nigdy więcej ośki... to co że straty w lato itp. srata tata... pogoda na Q jest zawsze Amen .Ja też mam banana odkąd quattro na pokładzie i pada śnieg... Ostatnio na stożek pod górna stacje na samych zimowych a kumpel oplem w połowie został. Ale nie mówię jakby ładne b8 się znalazło bez quattro to bym się skusił [emoji6] Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Stycznia 2017 przez MAJKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi