OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Keżor jak wygląda u Ciebie przyśpieszanie powiedz :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura k**wa ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 To ja nie chcę wiedzieć jak się jeździ ze zwykłym zawieszeniem... komfortowo Dla mnie 1be jest wystarczająco komfortowe. :>
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Keżor jak wygląda u Ciebie przyśpieszanie powiedz :gwizdanie: bujakasha
stanley Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 To ja nie chcę wiedzieć jak się jeździ ze zwykłym zawieszeniem... komfortowo nie trzeba reszty komentować bo po to inż audi wymyślili to wielowachaczowe zawieszenie ale ja to juz chyba za stary jestem
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura ku***a ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce Kędzior to teraz bedziesz straszył wszystkich zaspanych kierowców na drodze :polew:
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to jest ku***a fart : Oszukać Przeznaczenie 10 :polew:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 To ja nie chcę wiedzieć jak się jeździ ze zwykłym zawieszeniem... komfortowo nie trzeba reszty komentować bo po to inż audi wymyślili to wielowachaczowe zawieszenie ale ja to juz chyba za stary jestem No dobra, ale gadamy o amortyzatorach i sprężynach, a nie systemie wielowahaczowym, który jest w każdym A4....
stanley Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 narka spamerzy, róbcie tak, żeby mnie ten 1000 nie ominął :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura ku***a ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce a bo zapomniałem wrzucić 5biegu i dlatego tak werczała :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:49_________________________________________________ narka spamerzy, róbcie tak, żeby mnie ten 1000 nie ominął :gwizdanie: tak w czas niepoznaje cię ;( baju
stanley Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 To ja nie chcę wiedzieć jak się jeździ ze zwykłym zawieszeniem... komfortowo nie trzeba reszty komentować bo po to inż audi wymyślili to wielowachaczowe zawieszenie ale ja to juz chyba za stary jestem No dobra, ale gadamy o amortyzatorach i sprężynach, a nie systemie wielowahaczowym, który jest w każdym A4.... :doh1: no, ale na gwincie jest jakis komfort jazdy po naszych drogach? :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to jest ku***a fart : O K**** !!!! hahahah :kox: :kox:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura ku***a ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce a bo zapomniałem wrzucić 5biegu i dlatego tak werczała :gwizdanie: zrobimy tak samo , ale ja pojade Twoim to zobaczysz jak Ci suty staną normalnie , żyje tym wydechem i chyba w nocy nie zasne , już odkładam kasiore
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 narka spamerzy, róbcie tak, żeby mnie ten 1000 nie ominął :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 To ja nie chcę wiedzieć jak się jeździ ze zwykłym zawieszeniem... komfortowo nie trzeba reszty komentować bo po to inż audi wymyślili to wielowachaczowe zawieszenie ale ja to juz chyba za stary jestem No dobra, ale gadamy o amortyzatorach i sprężynach, a nie systemie wielowahaczowym, który jest w każdym A4.... :doh1: no, ale na gwincie jest jakis komfort jazdy po naszych drogach? :gwizdanie: tak jakiś
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 To ja nie chcę wiedzieć jak się jeździ ze zwykłym zawieszeniem... komfortowo nie trzeba reszty komentować bo po to inż audi wymyślili to wielowachaczowe zawieszenie ale ja to juz chyba za stary jestem No dobra, ale gadamy o amortyzatorach i sprężynach, a nie systemie wielowahaczowym, który jest w każdym A4.... :doh1: no, ale na gwincie jest jakis komfort jazdy po naszych drogach? :gwizdanie: Jak się jeździ po głównych. W Jastrzębiu nie ma źle...
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 :doh1: no, ale na gwincie jest jakis komfort jazdy po naszych drogach? :gwizdanie: no pewnie na 10% drogach się jeździ super na gwincie :polew:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura ku***a ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce a bo zapomniałem wrzucić 5biegu i dlatego tak werczała :gwizdanie: zrobimy tak samo , ale ja pojade Twoim to zobaczysz jak Ci suty staną normalnie , żyje tym wydechem i chyba w nocy nie zasne , już odkładam kasiore Nagrajcie mi filmik!!! plizzzzzzzzzzzzzzzzzz
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 :doh1: no, ale na gwincie jest jakis komfort jazdy po naszych drogach? :gwizdanie: no pewnie na 10% drogach się jeździ super na gwincie :polew: i jak nie trzeba zjechać na pobocze :polew:
Rekomendowane odpowiedzi