Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 W Jastrzębiu nie ma źle... buhehehe niewytrzymałem :polew: [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:54_________________________________________________ wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura ku***a ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce a bo zapomniałem wrzucić 5biegu i dlatego tak werczała :gwizdanie: zrobimy tak samo , ale ja pojade Twoim to zobaczysz jak Ci suty staną normalnie , żyje tym wydechem i chyba w nocy nie zasne , już odkładam kasiore iść do auta odpalić i zadzwonić do ciebie?
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 W Jastrzębiu nie ma źle... buhehehe niewytrzymałem :polew: [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:54_________________________________________________ wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura ku***a ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce a bo zapomniałem wrzucić 5biegu i dlatego tak werczała :gwizdanie: zrobimy tak samo , ale ja pojade Twoim to zobaczysz jak Ci suty staną normalnie , żyje tym wydechem i chyba w nocy nie zasne , już odkładam kasiore iść do auta odpalić i zadzwonić do ciebie? nagraj filmik i wrzuc na youwydech.pl
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 W Jastrzębiu nie ma źle... buhehehe niewytrzymałem :polew: No co się śmiejesz? Ja mówię zupełnie poważnie. :gwizdanie: W porównaniu z Bielskiem czy Katowicami, bo o jakiś wioskach nie mówię, to na serio nie jest źle.
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 W Jastrzębiu nie ma źle... buhehehe niewytrzymałem :polew: [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:54_________________________________________________ wróciłem , jak dla mnie impra może być teraz w sobote Krolu , ja też bym poszedł podu.. tańczyć Kędziora fura ku***a ROBI MIAZGE , tak sie napaliłem na wydech że hej jak przeleciał jakieś 160kph to normalnie odgłos jakby motór jechał też tak chce a bo zapomniałem wrzucić 5biegu i dlatego tak werczała :gwizdanie: zrobimy tak samo , ale ja pojade Twoim to zobaczysz jak Ci suty staną normalnie , żyje tym wydechem i chyba w nocy nie zasne , już odkładam kasiore iść do auta odpalić i zadzwonić do ciebie? nagraj filmik i wrzuc na youwydech.pl niesądze , żeby filmik to odał , no chyba że CZY DE
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nagraj filmik i wrzuc na youwydech.pl koszt jednego filmiku 50zł :gwizdanie: muszę teraz zbierać na jakieś audio
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 W Jastrzębiu nie ma źle... buhehehe niewytrzymałem :polew: No co się śmiejesz? Ja mówię zupełnie poważnie. :gwizdanie: W porównaniu z Bielskiem czy Katowicami, bo o jakiś wioskach nie mówię, to na serio nie jest źle. w katowicach jest spoko , znam wszystkie dziury , nierówności , kamyki , studzienki itp także jeżdże komfortowo
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 W Jastrzębiu nie ma źle... buhehehe niewytrzymałem :polew: No co się śmiejesz? Ja mówię zupełnie poważnie. :gwizdanie: W porównaniu z Bielskiem czy Katowicami, bo o jakiś wioskach nie mówię, to na serio nie jest źle. w jastrzebiu niezapomne jak tam w ubiegłym roku koło mostu jak wyjeżdzałem wyskoczyłem roomsterem to 4 koła miałem w powietrzu chba taka mulda była :wallbash:
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 niesądze , żeby filmik to odał , no chyba że CZY DE też tak sądzę musiał by być dobry dyktafonik :> bo tak to by było słychać pierdzenie
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 ja poprosze BAQu o takiego wydecha http://vimeo.com/8520271 ale by była masakra
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nagraj filmik i wrzuc na youwydech.pl koszt jednego filmiku 50zł :gwizdanie: muszę teraz zbierać na jakieś audio hehe no to niezle cie musiał skasowac :gwizdanie: Ty górnik zbierasz na audio :polew:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja poprosze BAQu o takiego wydecha http://vimeo.com/8520271 ale by była masakra Czym robimy dziurę w dachu?!
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 jedno co mi się nie podoba to to że niemam takiego klangu na tym filtrze ITG KN dawał zajeb*sty klang, przymierzę chyba KN spowrotem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Chwilkę mnie nie było a tu takie bzdury... :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja poprosze BAQu o takiego wydecha http://vimeo.com/8520271 ale by była masakra Czym robimy dziurę w dachu?! no jak czym szlifiera
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Bulczas jak tam po pracy zmęczony? koszulki mamy wysłane już
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 jedno co mi się nie podoba to to że niemam takiego klangu na tym filtrze ITG KN dawał zajeb*sty klang, przymierzę chyba KN spowrotem :gwizdanie: Wywal ten syf, bo jest dziurawy i brudny! Jak już to sprzedaj ITG i kup nowy K&N (i dbaj o niego!)...
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja poprosze BAQu o takiego wydecha http://vimeo.com/8520271 ale by była masakra Czym robimy dziurę w dachu?! no jak czym szlifiera Ja bym to kilofem zrobił... Raz a porządnie - zapier... i już by było. :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi