Guffii Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Kręciłem się w okolicy ale nie znalazłem was [emoji21] natepnym razem. Chociaż za tydzień odpadnie bo pewnie będę leczył kacaWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie jest ważna marka, a ludzie. [emoji4] Dziś rozpoczęty sezon i pierwsze przetarcie. Jak kasujesz ten licznik tzn przebieg dzienny itd? Mojej kupiłem nowy rower i dostała podobny w gratisie ale bez instrukcji Naciapane z Z2
afroo. Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzienny kasujesz ustawiając wyświetlacz tym głównym przyciskiem na 'tm' czyli wskazanie czasu jazdy i przytrzymujesz parę sekund tylny czerwony przycisk aż wyzeruje czas. Wtedy masz wykasowane wszystkie chwilowe pomiary poza odo.
walada1987 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Stasiu poszło pwWysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Guffii Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Panie i panowie czy ktoś tu od nas miał/ma 2.5 v6 ? Na następnym spotkaniu chciałbym zapytać o kilka rzeczy. A wszystkich tutaj nie znam. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja mam a co byś chciał wiedziec Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja mam a co byś chciał wiedziec Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Jakie klucze są potrzebne do kapy silnika
walada1987 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 14 minut temu, pajda napisał: Jakie klucze są potrzebne do kapy silnika ja w garażu trzymam drugie serce w razie W potem p&p na drugie i jazda dalej
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 ja w garażu trzymam drugie serce w razie W potem p&p na drugie i jazda dalej [emoji3]Dodaj jeszcze że chcesz zmienić tego paścia i nie chcesz już słyszeć o dieslu [emoji16]Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 4 godziny temu, pajda napisał: Jakie klucze są potrzebne do kapy silnika przec**j Zawartość dodana 1 minute later nowy diesel do wzięca, bo Kędziorowi brakuje Q https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-7-tdi-navi-schwarz-pakiet-2xsline-webasto-ideal-ID6yQjQf.html
Ravu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Godzinę temu, stanley napisał: przec**j Zawartość dodana 1 minute later nowy diesel do wzięca, bo Kędziorowi brakuje Q https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-7-tdi-navi-schwarz-pakiet-2xsline-webasto-ideal-ID6yQjQf.html Ładna sucz . Prawie 260k już nalane ma
walada1987 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dodaj jeszcze że chcesz zmienić tego paścia i nie chcesz już słyszeć o dieslu [emoji16]Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaNie bądź aż taki surowy od razu paścia... Nazwijmy to auto specjalnej troski :-D :-P a jak zmienię to owszem naj chętniej Pb ale id bidy wezmę 2.0 tdi :-D Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 20 minut temu, stanley napisał: przec**j Zawartość dodana 1 minute later nowy diesel do wzięca, bo Kędziorowi brakuje Q https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-7-tdi-navi-schwarz-pakiet-2xsline-webasto-ideal-ID6yQjQf.html bieda panie , brak ksenony, czujnika deszczu/zmierzchu i fotochromu no i jeszcze ten hak i jak już wspomniałeś brak Q ! + za silnik i szyberdach
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 jaka bieda co Ty gadasz, co do ksenonu i q to fakt, reszta to jebał pies
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Prawda jest taka że dorezanie bixa nie mało kosztuje, do tego brak quattro i niedojebane 3.0tdi, czyli że mam wołać za swojego 38k?
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 7 minut temu, Pucek napisał: Prawda jest taka że dorezanie bixa nie mało kosztuje, do tego brak quattro i niedojebane 3.0tdi, czyli że mam wołać za swojego 38k? mozesz jak bedziesz miał hak
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 minutę temu, stanley napisał: mozesz jak bedziesz miał hak No to mogę, hak mam chowany, aż raz zakładany
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Pucek napisał: No to mogę, hak mam chowany, aż raz zakładany w niebieskiej pewnie też chowany ile robią samym programem z takiej 2,7 ?
Rekomendowane odpowiedzi