Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ale pół godziny przed zamknieciem ostatnie zamówienia szkoda że wcześniej mi to do głowy nieprzyszło Dziwne u mnie w pizzerii przyjmowali zamówienia do 5 po nawet Debile ja pól godziny przed zamknięciem niezamawiam i tak i tak hehe moja była kobieta robiła troche w tp więc mówiła jak się robi pizze w minute Ja robiłem więc wiem do czego jest zdolny pizzerman jak ma już posprzątane
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ale pół godziny przed zamknieciem ostatnie zamówienia szkoda że wcześniej mi to do głowy nieprzyszło Dziwne u mnie w pizzerii przyjmowali zamówienia do 5 po nawet Debile ja pól godziny przed zamknięciem niezamawiam i tak i tak hehe moja była kobieta robiła troche w tp więc mówiła jak się robi pizze w minute Ja robiłem więc wiem do czego jest zdolny pizzerman jak ma już posprzątane Dobrze, że nie jem pizzy tak często...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja robiłem więc wiem do czego jest zdolny pizzerman jak ma już posprzątane no właśnie :polew: Może się jeszcze chwilę drzemnę... a ja się chyba zbieram już spać bo rano niewstanę
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja też idę w kimę. Ale ładnie pojechaliśmy
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja też idę w kimę. Ale ładnie pojechaliśmy nom niema co sporo str pękło hehe chłopaki się rano wk***i* :polew: ok to dobranoc
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Może się jeszcze chwilę drzemnę... a ja się chyba zbieram już spać bo rano niewstanę Ja też się drzemnę... :gwizdanie: Ja też idę w kimę. Ale ładnie pojechaliśmy No srogo... :naughty:Narta!
keżor Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 To gaszę światło narazie nara , a k**wa chciałem z 3 godziny temu iść spać na bank wstane na 6tą
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 co tam z rańca lachony, natrzaskaliście stron i teraz kimacie geje z was są i tyle, jebnęli tysiąca i nawet znaku nie dali i jeszcze ten spam mi się zapowiada średnio pracowity dzień więc spota powinienem zaliczyć co do picia w ten weekend to ja raczej odpadam, nie mogę pić przecież co piątek i sobotę do zgona
Kanar Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 no nieźle nawet sie nie zabieram za czytanie tego spamu wszystkim
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Poszaleliście ;d Keżor nie zapomnij dzis o 17'' ;p
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja nie śpię Nie zdziwię się jak Keżor przyjedzie już na 17"
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Przecież już są dodatnie temperatury i sam bym chętnie wrzucił jakieś letnie kapcie
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulczas mi to chodziło po głowie wczoraj cały dzień wrzucić już letni lać
A-rek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 no no no panowie, ponad 25 stron spamu od wczoraj i magiczny 1000 za wami :oklaski: no i oczywiscie z rana
Rekomendowane odpowiedzi