Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Teraz, oprych napisał: Wiedziałem ze i ty w końcu sie pojawisz ... wybacz , że tak długo mnie nie było ... ale z jednym ujem koty drę gwoźdź pewnie fi 10 ... a przy Twoim wzroście to 330 mm długi ... tak to leciało ?
oprych Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 inaczej mówiąc wpakowałem duZego gwoździa w kolano ( w rzepkę) na głębokość 2 cm - nikomu nie polecam a co do twojej sytuacji - hmm
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 No to nie zazdroszczę atrakcji i bólu ?
walada1987 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Witojcie po chorobowymWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 [emoji4] ... wybacz , że tak długo mnie nie było [emoji4] ... ale z jednym ujem koty drę [emoji6] Co się stało się
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 2 godziny temu, Kędzior napisał: Co się stało się Pożyczyłem typowi hajs ...a typ okazał się hujkiem i nie oddaje od 3 lat prawie ... Także jak by kto chciał utopić trochę grosza to mogę dane podesłać. 1
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Takie czasy Arturo ludzie robią się dziwni...
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Z A T O R Jako że pytacie a na kalendarzu już luty to chciałem poruszyć ten temat, żeby nie było że sam podejmuje decyzje (czy zator ma być czy nie). Rozmawiałem z ośrodkiem "pamiętają nas i ubiegłoroczny zlot" ale mimo wszysko wyrażają zgodę na organizacje kolejnego zlotu. I teraz pytanie do Was czy kontynuujemy tradycje czy odpuszczamy. Jesteśmy wstanie utrzymać zeszłoroczne warunki cenowe ale: - termin zaproponowany to tylko 25-27 maj (wszystkie czerwcowe są zajęte) - musimy zapłacić za minimum 3 domki (taki też warunek mieliśmy już rok temu) czyli musi nas być minimum 18 osób i teraz dwa nowe warunki: - musimy już w lutym zapłacić zaliczke za rezerwacje domków (50% ceny) - obowiązkowo płacimy kaucje 500zł za domek (takiego warunku nigdy nie mieliśmy ale widać teraz traktują nas poważnie ) No i to tyle - potrzebuje od Was krótkiej informacji TAK organizujemy lub NIE odpuszczamy Ps. ostatnie info to takie że Ewelinka juz nie pracuje - nie wiem czy ją zwolnili bezpośrednio po naszym zlocie czy nie - ale juz jej nie ma - teraz gadam tylko z szefową
stanley Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 6 godzin temu, miron78 napisał: Z A T O R i teraz dwa nowe warunki: - musimy już w lutym zapłacić zaliczke za rezerwacje domków (50% ceny) - obowiązkowo płacimy kaucje 500zł za domek (takiego warunku nigdy nie mieliśmy ale widać teraz traktują nas poważnie ) ludzie chyba na to nie pójdą.... ale może się mylę
pajda Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Drugi warunek już kiedyś był, pamiętam jak każdy domek dawał 100 zł kaucji a domków było 5
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 5 minut temu, stanley napisał: Psyt Pszeniczne No to po małym
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Siema Z A T O R Jako że pytacie a na kalendarzu już luty to chciałem poruszyć ten temat, żeby nie było że sam podejmuje decyzje (czy zator ma być czy nie). Rozmawiałem z ośrodkiem "pamiętają nas i ubiegłoroczny zlot"[emoji4] ale mimo wszysko wyrażają zgodę na organizacje kolejnego zlotu. I teraz pytanie do Was czy kontynuujemy tradycje czy odpuszczamy. Jesteśmy wstanie utrzymać zeszłoroczne warunki cenowe ale: - termin zaproponowany to tylko 25-27 maj (wszystkie czerwcowe są zajęte) - musimy zapłacić za minimum 3 domki (taki też warunek mieliśmy już rok temu) czyli musi nas być minimum 18 osób i teraz dwa nowe warunki: - musimy już w lutym zapłacić zaliczke za rezerwacje domków (50% ceny) - obowiązkowo płacimy kaucje 500zł za domek (takiego warunku nigdy nie mieliśmy ale widać teraz traktują nas poważnie ) No i to tyle - potrzebuje od Was krótkiej informacji TAK organizujemy lub NIE odpuszczamy Ps. ostatnie info to takie że Ewelinka juz nie pracuje - nie wiem czy ją zwolnili bezpośrednio po naszym zlocie czy nie - ale juz jej nie ma - teraz gadam tylko z szefową [emoji20] Ja w tym roku i tak bym raczej nie po jechał
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 SiemkaWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Już w domku, teraz się trzeba zaopatrzyć w alko. ...
Rekomendowane odpowiedzi