saintadamus Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Dzień dobry Panowie Zauważyłem że ostatni raz na forum logowałem się prawie 10 lat temu Wróciłem po takiej przerwie do A4 chętnie wpadłbym się przywitać a raczej poznać z kolegami bo nie wiem czy ktoś jeszcze jeździ z osób które znałem
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 3 godziny temu, saintadamus napisał: Dzień dobry Panowie Zauważyłem że ostatni raz na forum logowałem się prawie 10 lat temu Wróciłem po takiej przerwie do A4 chętnie wpadłbym się przywitać a raczej poznać z kolegami bo nie wiem czy ktoś jeszcze jeździ z osób które znałem i konto nie wygasło ? witamy i zapraszamy
pajda Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 18 godzin temu, stanley napisał: i konto nie wygasło ? witamy i zapraszamy Zapraszamy I nie podpinamy kompa na pierwszym spotkaniu ??
saintadamus Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 18 godzin temu, stanley napisał: i konto nie wygasło ? witamy i zapraszamy Sam się zdziwiłem że tak się stało Nie wiem czy teraz w piątek będę na miejscu
saintadamus Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 4 minuty temu, pajda napisał: Zapraszamy I nie podpinamy kompa na pierwszym spotkaniu ?? a na którym? bo nie wiem ile razy muszę przyjechać komp to akurat detal bo mam swój kabelek na chwilę obecną muszę się uporać z tragicznie otwierającą się maską i wycieraczkami dziwacznie pracującymi albo zmienić mechanika
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 4 godziny temu, saintadamus napisał: Sam się zdziwiłem że tak się stało Nie wiem czy teraz w piątek będę na miejscu piątek jest spot w SG, w Kato we wtorki
piti82 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Panowie wesołych i spokojnych Świąt wszystkimi ??????
Rekomendowane odpowiedzi