Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 spadam spać bo posikam się ze smiechu nom Starcraft wymiata muhehehehe sorry Starcraft2beta wersja :polew:
Adrenalina Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 od Pucka to się odwalcie jakiś taki nerwowy rocznik dobrej nocki Panowie !
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 od Pucka to się odwalcie jakiś taki nerwowy rocznik dobrej nocki Panowie ! już lecisz spać?
keżor Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 panowie , chce ktoś 15" słoneczka kupić ? bo kumpel sprzedaje , są do odmalowania i za 5stówek może odmalować w dowolny kolor
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 ja się zbieram narka panowie i pani (kij że już sie żegnaliśmy na GG , post jest post ) :polew: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 00:33_________________________________________________Kurwa , Kędzior polazł i spam umarł :gwizdanie: musimy o niego dbać , bo bez niego to forum nie pociągnie i ni dobijemy nawet do 1100 :> ide spać , gasze światło
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Odrobiłem spam i teraz mogę się przywitać. !!POBUDKA!! :kox:
Kanar Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 czas się wziąć do roboty a nie na forum siedzieć
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Co tam stanley? Męczysz pracę mgr? śnidanie i coś tam postaram się wymodzić Ale idzie mi jak krew z nosa Przydałby się dzień wolnego
Bulczas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Idę chyba dalej spać bo za wcześnie wstałem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Co tam stanley? Męczysz pracę mgr? śnidanie i coś tam postaram się wymodzić Ale idzie mi jak krew z nosa Przydałby się dzień wolnego No mnie też by się przydał dzień wolnego... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siemka pany ale mnie trzyma choróbsko to masakra ku***a , Kędzior polazł i spam umarł :gwizdanie: musimy o niego dbać , bo bez niego to forum nie pociągnie i ni dobijemy nawet do 1100 :> hehe dobre
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siemka pany ale mnie trzyma choróbsko to masakra ku***a , Kędzior polazł i spam umarł :gwizdanie: musimy o niego dbać , bo bez niego to forum nie pociągnie i ni dobijemy nawet do 1100 :> hehe dobre siemka mówie Ci synek Zrób se dziś wieczorem z dwie herbaty i potem do łóżka I tak przez 2-3 dni i jesteś zdrowy a nie jakieś tablety, szkoda wątroby :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 mam antybiotyk więc niemogę twojej herbaty ale masakre mam jak nic jutro ide do lekarki znowu bo to jest niemożliwe żeby mnie tak trzymało ostro także ja w tą sobotę odpadam na bank mnie niebędzie ;(
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 mam antybiotyk więc niemogę twojej herbaty ale masakre mam jak nic jutro ide do lekarki znowu bo to jest niemożliwe żeby mnie tak trzymało ostro także ja w tą sobotę odpadam na bank mnie niebędzie ;( to odstaw antybiotyk
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 to odstaw antybiotyk Stanley może ty zostań lekarzem medycyny naturalnej ? niezastanawiałeś się nad tym?
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 mam antybiotyk więc niemogę twojej herbaty ale masakre mam jak nic jutro ide do lekarki znowu bo to jest niemożliwe żeby mnie tak trzymało ostro także ja w tą sobotę odpadam na bank mnie niebędzie ;( to odstaw antybiotyk
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 normalnie masakra jak nic i okładu z młodej piersi też niewidać żeby jakaś mnie wspomogła kobitka
Rekomendowane odpowiedzi