Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 panowie to jak z tą sobotą? jak z przyszłą sobotą? trzeba już cos myśleć... jak będę zdrów to czemu nie a pijemy do odcięcia :zemdlal: czy kulturalnie 1 L na głowe???
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 czy kulturalnie 1 L na głowe??? chyba 1 m* na glowe *-metr
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 panowie to jak z tą sobotą? jak z przyszłą sobotą? trzeba już cos myśleć... jak będę zdrów to czemu nie a pijemy do odcięcia :zemdlal: czy kulturalnie 1 L na głowe??? się widzę rozbrykała owieczka nom raczej oba chyba że mnie ze szkoły wyjębią to w nastepny będę mógł
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 panowie to jak z tą sobotą? jak z przyszłą sobotą? trzeba już cos myśleć... jak będę zdrów to czemu nie a pijemy do odcięcia :zemdlal: czy kulturalnie 1 L na głowe??? się widzę rozbrykała owieczka nom raczej oba chyba że mnie ze szkoły wyjębią to w nastepny będę mógł a mówiłem Ci, zalicz sobie wszystko wcześniej to możemy przełożyć jeszcze tydz później
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 czy kulturalnie 1 L na głowe??? chyba 1 m* na glowe *-metr metr wódy no tylr to jeszcze nie wypiłem [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:50_________________________________________________ panowie to jak z tą sobotą? jak z przyszłą sobotą? trzeba już cos myśleć... jak będę zdrów to czemu nie a pijemy do odcięcia :zemdlal: czy kulturalnie 1 L na głowe??? się widzę rozbrykała owieczka nom raczej oba chyba że mnie ze szkoły wyjębią to w nastepny będę mógł a mówiłem Ci, zalicz sobie wszystko wcześniej to możemy przełożyć jeszcze tydz później kędzior jest kolekcjonerem indeksów no ile już masz pochwal się
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mówiłem Ci, zalicz sobie wszystko wcześniej to możemy przełożyć jeszcze tydz później wydaje mi się że niema co przekładać niebędzie mnie no to trudno odbijemy sobie w bukowinie i w kolejne weekendy
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 czy kulturalnie 1 L na głowe??? chyba 1 m* na glowe *-metr metr wódy no tylr to jeszcze nie wypiłem [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:50_________________________________________________ panowie to jak z tą sobotą? jak z przyszłą sobotą? trzeba już cos myśleć... jak będę zdrów to czemu nie a pijemy do odcięcia :zemdlal: czy kulturalnie 1 L na głowe??? się widzę rozbrykała owieczka nom raczej oba chyba że mnie ze szkoły wyjębią to w nastepny będę mógł a mówiłem Ci, zalicz sobie wszystko wcześniej to możemy przełożyć jeszcze tydz później kędzior jest kolekcjonerem indeksów no ile już masz pochwal się ja mam 4 indeksy, ale wszystko zmierza w dobrym kierunku
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 kędzior jest kolekcjonerem indeksów no ile już masz pochwal się kilka ale w tym mam przynajmniej coś napisanego a nawet zaliczenie hehe bo poprzednie nawet niebyły wypełnione :polew:
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mówiłem Ci, zalicz sobie wszystko wcześniej to możemy przełożyć jeszcze tydz później wydaje mi się że niema co przekładać niebędzie mnie no to trudno odbijemy sobie w bukowinie i w kolejne weekendy ja myślę, że dasz radę wpaśc tego 06.03. tylko na chwilę, nie będziemy dużo pić
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mówiłem Ci, zalicz sobie wszystko wcześniej to możemy przełożyć jeszcze tydz później wydaje mi się że niema co przekładać niebędzie mnie no to trudno odbijemy sobie w bukowinie i w kolejne weekendy dasz nam w ramce swoje zdjęcie i postawimy na stoliku i będziemy myśleli że jesteś z nami no tylko nie będziesz tyle gadał co zwykle :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max pozatym dobre hobby to tanie hobby :
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mówiłem Ci, zalicz sobie wszystko wcześniej to możemy przełożyć jeszcze tydz później wydaje mi się że niema co przekładać niebędzie mnie no to trudno odbijemy sobie w bukowinie i w kolejne weekendy ja myślę, że dasz radę wpaśc tego 06.03. tylko na chwilę, nie będziemy dużo pić jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie będziemy zawsze tak jest jedno piwko a potem nasz wynoszą
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 dasz nam w ramce swoje zdjęcie i postawimy na stoliku i będziemy myśleli że jesteś z nami no tylko nie będziesz tyle gadał co zwykle :polew: ja jestem spokojny mało mówny i wstydliwy [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:57_________________________________________________ ja myślę, że dasz radę wpaśc tego 06.03. tylko na chwilę, nie będziemy dużo pić chyba sam niewierzysz w to co napisałeś
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max pozatym dobre hobby to tanie hobby : nie o takie zdjęcie mi chodziło ale skoro innych nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: wielorybek jest fajny i tak jabardziej cię odzwierciedla a tak na poważnie gdzie robiłeś te zdjęcia??? bo napewno tego fotografa nie odwiedze :polew:
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 dasz nam w ramce swoje zdjęcie i postawimy na stoliku i będziemy myśleli że jesteś z nami no tylko nie będziesz tyle gadał co zwykle :polew: ja jestem spokojny mało mówny i wstydliwy [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:57_________________________________________________ ja myślę, że dasz radę wpaśc tego 06.03. tylko na chwilę, nie będziemy dużo pić chyba sam niewierzysz w to co napisałeś przecież ja też wpadnę tylko na chwilę
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 :nuda: :nuda: chba będę się zrywał ziomi bo już późno a rano znów na chipa trza zbierać
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a tak na poważnie gdzie robiłeś te zdjęcia??? bo napewno tego fotografa nie odwiedze :polew: Stanley mi robił :polew: przecież ja też wpadnę tylko na chwilę wpadniesz na chwilę bo później cię wyniosą bo stracisz czucie w nóżkach :polew: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:02_________________________________________________ :nuda: :nuda: chba będę się zrywał ziomi bo już późno a rano znów na chipa trza zbierać nie rób chipa bo mnei objedziesz i z najmocniejszej a4 na katosach będę miał najsłabszą
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a tak na poważnie gdzie robiłeś te zdjęcia??? bo napewno tego fotografa nie odwiedze :polew: Stanley mi robił :polew: przecież ja też wpadnę tylko na chwilę wpadniesz na chwilę bo później cię wyniosą bo stracisz czucie w nóżkach :polew: Ja to się zastanowię czy z Wami gdzieś wychodzić? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ja spadam spać zboki jutro Was obudzę, hehe
Rekomendowane odpowiedzi