Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a tak na poważnie gdzie robiłeś te zdjęcia??? bo napewno tego fotografa nie odwiedze :polew: Stanley mi robił :polew: przecież ja też wpadnę tylko na chwilę wpadniesz na chwilę bo później cię wyniosą bo stracisz czucie w nóżkach :polew: Ja to się zastanowię czy z Wami gdzieś wychodzić? :polew: :polew: o własnych siłąch nie wrócisz aha i jeszcze jedno z tego tytuł że nie było cię na ostatniej każdy nowy musi postawić min 2 L takie wkupne prawda chłopaki???
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja to się zastanowię czy z Wami gdzieś wychodzić? :polew: :polew: nom powiem ci że możesz się zdziwić :gwizdanie: i niktórzy nie są tacy mili i kulturalni jak na spocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:08_________________________________________________ aha i jeszcze jedno z tego tytuł że nie było cię na ostatniej każdy nowy musi postawić min 2 L takie wkupne prawda chłopaki??? tak zostało to ustalone na ostatnim spotkaniu pamiętam jak dziś
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja to się zastanowię czy z Wami gdzieś wychodzić? :polew: :polew: nom powiem ci że możesz się zdziwić :gwizdanie: i niktórzy nie są tacy mili i kulturalni jak na spocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:08_________________________________________________ aha i jeszcze jedno z tego tytuł że nie było cię na ostatniej każdy nowy musi postawić min 2 L takie wkupne prawda chłopaki??? tak zostało to ustalone na ostatnim spotkaniu pamiętam jak dziś Hm... Z tą 2 to przesadziliście... Ale zobaczę co się da zrobić? A można wnosić swoją wódkę!? :polew: :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja to się zastanowię czy z Wami gdzieś wychodzić? :polew: :polew: nom powiem ci że możesz się zdziwić :gwizdanie: i niktórzy nie są tacy mili i kulturalni jak na spocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:08_________________________________________________ aha i jeszcze jedno z tego tytuł że nie było cię na ostatniej każdy nowy musi postawić min 2 L takie wkupne prawda chłopaki??? tak zostało to ustalone na ostatnim spotkaniu pamiętam jak dziś nie ściemniAj tu po pierwszej flaszce już z gołą klatą latałeś i dlatego wiola nas tak dobrze obsłużyła [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:11_________________________________________________ Ja to się zastanowię czy z Wami gdzieś wychodzić? :polew: :polew: nom powiem ci że możesz się zdziwić :gwizdanie: i niktórzy nie są tacy mili i kulturalni jak na spocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:08_________________________________________________ aha i jeszcze jedno z tego tytuł że nie było cię na ostatniej każdy nowy musi postawić min 2 L takie wkupne prawda chłopaki??? tak zostało to ustalone na ostatnim spotkaniu pamiętam jak dziś Hm... Z tą 2 to przesadziliście... Ale zobaczę co się da zrobić? A można wnosić swoją wódkę!? :polew: :polew: :polew: byle nie bols jasne może być weselna
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dobra Pany! Ja zdupczam! :naughty: Narta!
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 trzymcie się panowie nie ściemniAj tu po pierwszej flaszce już z gołą klatą latałeś i dlatego wiola nas tak dobrze obsłużyła Wiola pewnie codziennie mnie szuka po różnych portalach i znaleść niemoże
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Wiola pewnie codziennie mnie szuka po różnych portalach i znaleść niemoże bo szuka napewno na alkoholicy.pl, gole-klaty.pl i takie tam :>
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 jestem , doczytałem między cyckami i żarciem , że tęskniliście filmików nie nagrywałem , zaślepiłem wczoraj znowu na sztuke ten kolektor (jeszcze mi kolo tego nie zaspawał k**wa) i znów mi już zaczyna gwizdać nosz k**wa mać
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 wlasnie chcialem napisac ze Katowice juz spia ale prezes sie pojawil :>
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 wlasnie chcialem napisac ze Katowice juz spia ale prezes sie pojawil :> no i teraz nie wiem , czy mam ich budzić czy też iść spać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 wlasnie chcialem napisac ze Katowice juz spia ale prezes sie pojawil :> no i teraz nie wiem , czy mam ich budzić czy też iść spać :gwizdanie: a Ty już nie znasz SG
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 wlasnie chcialem napisac ze Katowice juz spia ale prezes sie pojawil :> no i teraz nie wiem , czy mam ich budzić czy też iść spać :gwizdanie: a Ty już nie znasz SG niby znam , ale macie za dużo stron
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wlasnie chcialem napisac ze Katowice juz spia ale prezes sie pojawil :> no i teraz nie wiem , czy mam ich budzić czy też iść spać :gwizdanie: a Ty już nie znasz SG niby znam , ale macie za dużo stron a po co Ci tutaj więcej stron? przecież wiadomo że takiej ekipy jak na SG nikt nie przebije :>
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 wlasnie chcialem napisac ze Katowice juz spia ale prezes sie pojawil :> no i teraz nie wiem , czy mam ich budzić czy też iść spać :gwizdanie: a Ty już nie znasz SG niby znam , ale macie za dużo stron a po co Ci tutaj więcej stron? przecież wiadomo że takiej ekipy jak na SG nikt nie przebije :> pogadamy za rok , ja będziemy 22000strone na go-go świętować
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 niby znam , ale macie za dużo stron no jak prezes kazal to piszemy
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 niby znam , ale macie za dużo stron no jak prezes kazal to piszemy to macie moje błogosławieństwo , żeby nie pisać
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 niby znam , ale macie za dużo stron no jak prezes kazal to piszemy to macie moje błogosławieństwo , żeby nie pisać to idziemy na jastrzębie potroimy im ilość stron
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wlasnie chcialem napisac ze Katowice juz spia ale prezes sie pojawil :> no i teraz nie wiem , czy mam ich budzić czy też iść spać :gwizdanie: a Ty już nie znasz SG niby znam , ale macie za dużo stron a po co Ci tutaj więcej stron? przecież wiadomo że takiej ekipy jak na SG nikt nie przebije :> pogadamy za rok , ja będziemy 22000strone na go-go świętować ale pamiętasz że Was odwiedzam niestety u "Nas" za dużo "dziadków" i "Żonatych" więc o takim świętowaniu to można zapomnieć
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 błąd takiej k**wy mi wyskakuje nvlddmkm , znaczy sterownika i k**wa mać nie wiem co to , bo stery mam aktualne , a co chwila mi ekran gaśnie na sekunde no ja jebe , co za vista
Rekomendowane odpowiedzi