Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 błąd takiej k**wy mi wyskakuje nvlddmkm , znaczy sterownika i ku***a mać nie wiem co to , bo stery mam aktualne , a co chwila mi ekran gaśnie na sekunde no ja jebe , co za vista chyba trefną vistę sobie wgrałeś :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 o viscie to ani jednego dobrego slowa nie slysalem
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 o viscie to ani jednego dobrego slowa nie slysalem mam i nie narzekam daję radę
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 błąd takiej k**wy mi wyskakuje nvlddmkm , znaczy sterownika i ku***a mać nie wiem co to , bo stery mam aktualne , a co chwila mi ekran gaśnie na sekunde no ja jebe , co za vista chyba trefną vistę sobie wgrałeś :gwizdanie: dostałem taką do kompa i rok był luz blus :gwizdanie: k**wa , nie lubie jak mi sie coś z kompem jebie , bo sie nei znam , a nie lubie jak ktoś mi ktoś w kompie grzebie :gwizdanie: bo mi potem d*p ubywa z folderu laski
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 o viscie to ani jednego dobrego slowa nie slysalem mam i nie narzekam daję radę ja też nie narzekam bo ja wywaliłem i mam teraz win7
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 o viscie to ani jednego dobrego slowa nie slysalem działa mi vagcom i polski Vag
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie lubie jak mi sie coś z kompem jebie , bo sie nei znam , a nie lubie jak ktoś mi ktoś w kompie grzebie bo mi potem d*p ubywa z folderu laski ja mam dokladnie tak samo wiec robie wszystko sam, a ze sie nie znam to od 4 lat ani razu nie robilem formata
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 o viscie to ani jednego dobrego slowa nie slysalem działa mi vagcom i polski Vag ja juz na win 7 tez to opanowałem
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 to z Was są jakieś słabe bolki :gwizdanie: ja od łebka sam sobie robię z kompami, nawet sąsiad informatyk (po liceum) pytał nie raz jak wgrać XP ogólnie nie lubię się prosić kogoś o coś
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie lubie jak mi sie coś z kompem jebie , bo sie nei znam , a nie lubie jak ktoś mi ktoś w kompie grzebie bo mi potem d*p ubywa z folderu laski ja mam dokladnie tak samo wiec robie wszystko sam, a ze sie nie znam to od 4 lat ani razu nie robilem formata format się robi bardzo łatwo... zgraj sobie wszystko na drugą partycję i jedziesz...
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 obiecane na śląskich blondyneczki :>
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 obiecane na śląskich blondyneczki :> pierwsza najlepsza, reszta to jakies takie....
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 pierwsze dwie fajne wszystkie dają rade , nie musisz sie przecież odrazu żenić , ja bym każdą przygarnął ale na 3 fotkach jest jedna [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 01:23_________________________________________________ reszta to jakies takie.... wc**j sztuczne ale co tam
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 mam coś dla tych, którym się ta laski podobają (no może oprócz 1) :
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 mam coś dla tych, którym się ta laski podobają (no może oprócz 1) : no dokladnie tak jest
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 mam coś dla tych, którym się ta laski podobają (no może oprócz 1) : :polew:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 mam coś dla tych, którym się ta laski podobają (no może oprócz 1) : ale lala [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 01:32_________________________________________________a co o tych powiecie ?
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 a co o tych powiecie ? dziewczyny z sasiedztwa :>
Rekomendowane odpowiedzi