Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ta blondi fajna, wydaje się OK ciekawe czy dziewica
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 ta blondi fajna, wydaje się OK ciekawe czy dziewica nie
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 po obejrzeniu tych fotek już mi się odwidziała
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ta blondi fajna, wydaje się OK ciekawe czy dziewica nie Kezor ja spadam
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 po obejrzeniu tych fotek już mi się odwidziała to dobrze , bo to moja kuzynka [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 01:41_________________________________________________ Kezor ja spadam no czim sie Arku
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie: to d*py też nie będziesz miał :polew: :polew:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie: załóż se lewe , typu zbieram pokemony czy coś zaraz Ci sie zapełni pustakami :polew:
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie: to d*py też nie będziesz miał :polew: :polew: na razie nie potrzebuję dodatkowej skarbonki
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Twoja kuzynka? a poznasz mnie chociaż? niestety kuzynka moge poznać , ale aktualnie ma faceta [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 01:47_________________________________________________ Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie: to d*py też nie będziesz miał :polew: :polew: ale Ty też nie masz ponoć
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Twoja kuzynka? a poznasz mnie chociaż? niestety kuzynka moge poznać , ale aktualnie ma faceta [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 01:47_________________________________________________ Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie: to d*py też nie będziesz miał :polew: :polew: ale Ty też nie masz ponoć bo nie mam konta na naszej-klasie
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Twoja kuzynka? a poznasz mnie chociaż? niestety kuzynka moge poznać , ale aktualnie ma faceta [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 01:47_________________________________________________ Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie: to d*py też nie będziesz miał :polew: :polew: ale Ty też nie masz ponoć bo nie mam konta na naszej-klasie nie gadej , że sie fajne d*py na FB kręcą jak ich szukasz?
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Twoja kuzynka? a poznasz mnie chociaż? niestety kuzynka moge poznać , ale aktualnie ma faceta [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 01:47_________________________________________________ Pucek: nasza-klasa w ruch nie mam konta i nie będę miał :gwizdanie: to d*py też nie będziesz miał :polew: :polew: ale Ty też nie masz ponoć jak zobaczy na wiosnę APU to sama przyjdzie Królu pewnie nie chce się przyznać że ma konto
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 a w ogóle to jest nas na śląskich teraz trójka , powinniśmy na gg gadać na konferencyjnym , a nie na forum i to w dwóch tematach :polew:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 na FB ?? mam chyba 7 znajomych to kaj wychaczasz ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi