Maxito Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 chory jak nasz kędziorek jestem serio ta choroba mnie wykończy a w dodatku nadal niewidzę żadnej chętnej co by mi ten okład zrobiła :polew: jak będziesz tylko na forum ciągle siedział to same te piersi do ciebie nie przyjdą musisz sie trochę postarać niestety prawda czasem jest bolesna sorry :polew: :polew:
akjam Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja zrobię sobie przerwe i jakiś filmik obejrzę... :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja zrobię sobie przerwe i jakiś filmik obejrzę... :gwizdanie: dobrze idź
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jak będziesz tylko na forum ciągle siedział to same te piersi do ciebie nie przyjdą musisz sie trochę postarać niestety prawda czasem jest bolesna sorry :polew: :polew: to co że niby mam gdzieś wyjść? ale że na dwór czy coś? nigdy niepróbowałem a kto będzie na forum bił posty? nie nie to chyba niezbyt dobry pomysł Max :polew: :polew: a tak serio to jak bym był zdrowy to wiesz co by się działo od razu heja na dansingi :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jak będziesz tylko na forum ciągle siedział to same te piersi do ciebie nie przyjdą musisz sie trochę postarać niestety prawda czasem jest bolesna sorry :polew: :polew: to co że niby mam gdzieś wyjść? ale że na dwór czy coś? nigdy niepróbowałem a kto będzie na forum bił posty? nie nie to chyba niezbyt dobry pomysł Max :polew: :polew: a tak serio to jak bym był zdrowy to wiesz co by się działo od razu heja na dansingi :gwizdanie: :polew: tak wiem nasz John Trawolta :afro: [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:12_________________________________________________trzymać rowy gej powrócił :polew: siema miszka
Maxito Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 taki ze mnie densing kłin :kox: dancingu w twoim wykonaniu jeszcze nie widziałem :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja zrobię sobie przerwe i jakiś filmik obejrzę... :gwizdanie: weż sie za robotę akjam
Maxito Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja zrobię sobie przerwe i jakiś filmik obejrzę... :gwizdanie: weż sie za robotę akjam miszka upiłeś się przecież go tu nie ma :polew: przecież mówił że film będzie oglądał
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 taki ze mnie densing kłin :kox: dancingu w twoim wykonaniu jeszcze nie widziałem :gwizdanie: :gwizdanie: ciesz sie
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 piątek akjam piątek :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:31_________________________________________________znacie ten kawał ? Przychodzi żaba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, coś mnie jebie w stawie Doktor na to: -Podejrzewam raka
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Przychodzi żaba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, coś mnie jebie w stawie Doktor na to: -Podejrzewam raka hehe znamy...
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 tyskie [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:35_________________________________________________ cisnę na wyro nara nara, a wóz pomalowany? efekt perłowy jest? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 piątek akjam piątek :gwizdanie: tyskie [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:35_________________________________________________ cisnę na wyro nara nara, a wóz pomalowany? efekt perłowy jest? :gwizdanie: No właśnie jak furka?
Rekomendowane odpowiedzi