stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior no i co z tą wódką? bo Basia jakoś cicho siedzi
akjam Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior no i co z tą wódką? bo Basia jakoś cicho siedzi O nie! Znowu zaczynacie temat olkoholu... :polew:
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior no i co z tą wódką? bo Basia jakoś cicho siedzi O nie! Znowu zaczynacie temat olkoholu... :polew: jakiś życiowy temat czas zacząć
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior no i co z tą wódką? bo Basia jakoś cicho siedzi no ja czekam nawet w pokoju porzadek zrobilem
akjam Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior no i co z tą wódką? bo Basia jakoś cicho siedzi no ja czekam nawet w pokoju porzadek zrobilem A to jakaś ustawka?
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 e tam porzadek, ważne żeby wódka dobrze schłodzona była
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 e tam porzadek, ważne żeby wódka dobrze schłodzona była Basia mówiła że zaopatrzenie wy przywozicie, ja miałem mieć tylko sok :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior no i co z tą wódką? bo Basia jakoś cicho siedzi no ja czekam nawet w pokoju porzadek zrobilem A to jakaś ustawka? no siedziałem w robocie, a oni juz jakieś zapędy na flaszke, no ale z duzej chmury... [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 00:02_________________________________________________ e tam porzadek, ważne żeby wódka dobrze schłodzona była Basia mówiła że zaopatrzenie wy przywozicie, ja miałem mieć tylko sok :gwizdanie: już widzę jak chcieliście mnie wych**ujać
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 e tam porzadek, ważne żeby wódka dobrze schłodzona była Basia mówiła że zaopatrzenie wy przywozicie, ja miałem mieć tylko sok :gwizdanie: no ja nic nie kupiłam, bo ponoć Miszka kobitkę wysłal po procenty ...
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ok kuzyn pojechał to moge skrobać [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 00:18_________________________________________________ahhh lubię sport :gwizdanie: Anna Barańska - siatkarka
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ok kuzyn pojechał to moge skrobać [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 00:18_________________________________________________ahhh lubię sport :gwizdanie: Anna Barańska - siatkarka wrzuć linka do reszty zdjęć
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 kup marcowego plejboja hehe niema niestety więcej zdjęć tylko to znalazłem takie promujące
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 a dają do tego piłkę do gier i zabaw? tzn do siatki ?
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 a dają do tego piłkę do gier i zabaw? tzn do siatki ? nie ale daję kulki gejszy :polew: też można nimi pograć :polew:
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 a dają do tego piłkę do gier i zabaw? tzn do siatki ? nie ale daję kulki gejszy :polew: też można nimi pograć :polew: a są jakieś zasady/reguły gry ?
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 a dają do tego piłkę do gier i zabaw? tzn do siatki ? nie ale daję kulki gejszy :polew: też można nimi pograć :polew: a są jakieś zasady/reguły gry ? niewiem nigdy się nimi niebawiłem ale pewnie dają do nich jakąś instrukcję co gdzie i jak, tylko ciekawe czy plansze do gry też dadzą :polew:
bish - kopt Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no niezle sie tu chłopaki zabawiacie
Rekomendowane odpowiedzi