Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no niezle sie tu chłopaki zabawiacie no wiesz trzeba sobie jakoś czas uprzyjemnić przynajmniej nierozmawiamy o alkoholu ;(
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 a dają do tego piłkę do gier i zabaw? tzn do siatki ? nie ale daję kulki gejszy :polew: też można nimi pograć :polew: a są jakieś zasady/reguły gry ? niewiem nigdy się nimi niebawiłem ale pewnie dają do nich jakąś instrukcję co gdzie i jak, tylko ciekawe czy plansze do gry też dadzą :polew: nie dają ale sama to rozkminiłam :tongue4:
bish - kopt Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Adrenalina? ...hmmm [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 00:37_________________________________________________ siemka
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie dają ale sama to rozkminiłam :tongue4: to opisz na czym ta gra polega, bo niewiem czy jest sen dopłacać za ten dodatek
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 a dają do tego piłkę do gier i zabaw? tzn do siatki ? nie ale daję kulki gejszy :polew: też można nimi pograć :polew: a są jakieś zasady/reguły gry ? niewiem nigdy się nimi niebawiłem ale pewnie dają do nich jakąś instrukcję co gdzie i jak, tylko ciekawe czy plansze do gry też dadzą :polew: nie dają ale sama to rozkminiłam :tongue4: no, razem z gumowym sobie gracie
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Adrenalina? ...hmmm tak mamy kobiete na pokładzie Katosów
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no, razem z gumowym sobie gracie :polew: :polew: aż się popłakałem ze śmiechu :decayed:
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie dają ale sama to rozkminiłam :tongue4: to opisz na czym ta gra polega, bo niewiem czy jest sen dopłacać za ten dodatek nie warto, zawsze jesteś wych**ujany[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 00:39_________________________________________________
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie dają ale sama to rozkminiłam :tongue4: to opisz na czym ta gra polega, bo niewiem czy jest sen dopłacać za ten dodatek warto, zawsze jesteś wych**ujany :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie warto, zawsze jesteś wych**ujany ee to jak tak to nie kupuję, ale powiem ci że sobie chyba kupię ten marcowy bo Anie bardzo lubię :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 00:41_________________________________________________ warto, zawsze jesteś wych**ujany :polew: czyli jak baba mówi że warto to oznacza że napewno niewarto :polew: bo wtedy zostawi sobie kulki a chłopa wy***ie z chałupy
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie dają ale sama to rozkminiłam :tongue4: to opisz na czym ta gra polega, bo niewiem czy jest sen dopłacać za ten dodatek warto, zawsze jesteś wych**ujany :polew: idę powyciągać baterię i pochować ładowarki
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 idę powyciągać baterię i pochować ładowarki no ja bym się jeszcze w dodatku upił
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 idę powyciągać baterię i pochować ładowarki no ja bym się jeszcze w dodatku upił cały czs pije, ale to nie pomaga :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 idę powyciągać baterię i pochować ładowarki no ja bym się jeszcze w dodatku upił cały czs pije, ale to nie pomaga :gwizdanie: zwiększyć dawkę albo podgrzać herbatę
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 idę powyciągać baterię i pochować ładowarki no ja bym się jeszcze w dodatku upił cały czs pije, ale to nie pomaga :gwizdanie: zwiększyć dawkę albo podgrzać herbatę herbaty sa w ostateczności jak ostatnio wypiłem dwie, to nogi same poniosły do wyra a teraz sącze piwko
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 herbaty sa w ostateczności jak ostatnio wypiłem dwie, to nogi same poniosły do wyra a teraz sącze piwko jak się będę jutro czuł znośnie to się chyba poświęce i się ugadamy na jakieś chlanie bo już wytrzymać niemogę a wolne i tak mam do środy
stanley Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dobrze, znam takie miejsca gdzie dobrze się Tobą zaopiekują
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dobrze, znam takie miejsca gdzie dobrze się Tobą zaopiekują hehe tobą i mną się muszą zaopiekować :gwizdanie: noi mam nadzieje że jak coś to reszta ekipy też się skusi :>
Adrenalina Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dobrze, znam takie miejsca gdzie dobrze się Tobą zaopiekują znowu tak nie zachwalaj, w NFZ nie jest tak różowo :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi