Maxito Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 http://motoryzacja.interia.pl/galerie/wspolczesne/audi-rs-5/zdjecie,1214256,1,4 :slina:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Jestem ponownie Keżor jesteś niesmaczny nom chyba mu się udzieliło od Stanleya... a gdzie on do wqrocka poleciał ??? a do krak ktoś wkońcu pojechał ??? nom do wrocka chyba do krk niepojechał nikt, wiem że Mironowi coś wypadło a jak z resztą to pewien niejestem ale raczej neipojechali. Jestem ponownie Keżor jesteś niesmaczny nom chyba mu się udzieliło od Stanleya... Trzeba chłopaka na dobrą drogę wprowadzić z powrotem :gwizdanie: damy rade :naughty: Olafus "a zasadził ci ktoś kiedyś kopa"? hehe no także motywacje już masz :polew:
Maxito Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 kedzior a jak po odebraniu wreszcie furasa jepiej brzmi a jak jeżdzi kiedy zawias robisz masz jusz jakieś radio na oku na tvp 60 sekund leci
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 kedzior a jak po odebraniu wreszcie furasa jepiej brzmi a jak jeżdzi kiedy zawias robisz masz jusz jakieś radio na oku na tvp 60 sekund leci a na HBO - Zochan megggggggggggga komedia
Maxito Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 kedzior a jak po odebraniu wreszcie furasa jepiej brzmi a jak jeżdzi kiedy zawias robisz masz jusz jakieś radio na oku na tvp 60 sekund leci a na HBO - Zochan megggggggggggga komedia mam to w domu
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 kedzior a jak po odebraniu wreszcie furasa jepiej brzmi a jak jeżdzi kiedy zawias robisz masz jusz jakieś radio na oku na tvp 60 sekund leci jak brzmi hehe nom spytaj chłopaków :gwizdanie: wydaje mi się że nom lepiej lata ale i tak mi brakuje kuni trzeba pomyśleć chyba nad eSa
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 kedzior a jak po odebraniu wreszcie furasa jepiej brzmi a jak jeżdzi kiedy zawias robisz masz jusz jakieś radio na oku na tvp 60 sekund leci jak brzmi hehe nom spytaj chłopaków :gwizdanie: wydaje mi się że nom lepiej lata ale i tak mi brakuje kuni trzeba pomyśleć chyba nad eSa Max nie warto nawet słuchać tego padła :polew: No żarcik chodzi za***iście a szczególnie w tunelu
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor niechwalił się ale wczoraj objechał nowe scirocco
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor niechwalił się ale wczoraj objechał nowe scirocco I to w jakim stylu
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor niechwalił się ale wczoraj objechał nowe scirocco I to w jakim stylu no do teraz pewnie kolesie stoją na tych światłach i mają takie ryje : :polew: [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 20:19_________________________________________________ Krolu , ta laska z Twojego avatara faktycznie ma głowe i oczy teraz sie przyjrzałem
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor niechwalił się ale wczoraj objechał nowe scirocco I to w jakim stylu no do teraz pewnie kolesie stoją na tych światłach i mają takie ryje : :polew: buhehehe wcale bym się niezdziwił hehe :polew: ale kur*a wymiękłem :polew: w szoku byłem jak nic
Olaf Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 aaa tam kędzior te twoje audi to maluch objezdza a ty mi tu takie kity cisniesz
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 aaa tam kędzior te twoje audi to maluch objezdza a ty mi tu takie kity cisniesz ale gdzie ja ci kity cisne? przecież nic o swoim aucie niepisałem
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 aaa tam kędzior te twoje audi to maluch objezdza a ty mi tu takie kity cisniesz AFN'a w serii zapewne też łyka jak sie chcesz licytować [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 20:31_________________________________________________a ogólnie to zacząłem dziś kuracje do owującą :> za jakieś dwa miechy mnie nie poznacie
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 aaa tam kędzior te twoje audi to maluch objezdza a ty mi tu takie kity cisniesz AFN'a w serii zapewne też łyka jak sie chcesz licytować [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 20:31_________________________________________________a ogólnie to zacząłem dziś kuracje do owującą :> za jakieś dwa miechy mnie nie poznacie hmm to ja też chyba będę musiał zacząć później będziemy łazić po dyskach bez karku :polew:
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 aaa tam kędzior te twoje audi to maluch objezdza a ty mi tu takie kity cisniesz AFN'a w serii zapewne też łyka jak sie chcesz licytować [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 20:31_________________________________________________a ogólnie to zacząłem dziś kuracje do owującą :> za jakieś dwa miechy mnie nie poznacie hmm to ja też chyba będę musiał zacząć później będziemy łazić po dyskach bez karku :polew: k**wa , za***ać Ci z bani ? :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ku***a , za***ać Ci z bani ? :polew: ok no to już nie
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 ku***a , za***ać Ci z bani ? :polew: ok no to już nie NIE NO IDŹ , NIE ? :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ku***a , za***ać Ci z bani ? :polew: ok no to już nie NIE NO IDŹ , NIE ? :polew: nie już mi się niechce ;( :polew:
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 ku***a , za***ać Ci z bani ? :polew: ok no to już nie NIE NO IDŹ , NIE ? :polew: nie już mi się niechce ;( :polew: ej no zapisz sie na tą siłke , bo z kim ja będe na zawody jeździć ? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi