krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Silesiańskie brzmi jakoś tak ala anielsko hehe jakoś dziwnie mnie się zdaję no mi się też średnio widzi - a tak jest katowice i okolice i jest git [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:45_________________________________________________ sr** to ? stanleyowe klimaty :decayed:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 nie będzie no chyba , że będziesz sie chciał z bramką ciulać :gwizdanie: jak niezaczną to mogą się czuć bezpieczni sr** to ? bez komentarza :polew:
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 ale bardziej chodzi o koszulki , dawać logo katowic ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:48_________________________________________________a może GKS Grupa Katowickich Spotów
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ale bardziej chodzi o koszulki , dawać logo katowic ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:48_________________________________________________a może GKS Grupa Katowickich Spotów nie żadnych gieksiarskich emblematów
stanley Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ale bardziej chodzi o koszulki , dawać logo katowic ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:48_________________________________________________a może GKS Grupa Katowickich Spotów :sick3:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ale bardziej chodzi o koszulki , dawać logo katowic ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:48_________________________________________________a może GKS Grupa Katowickich Spotów hehe pokaż przykład a zaraz sytuacja zrobi się jaśniejsza i GKS jak najbardziej odpada
stanley Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 no chyba, że koszulki będą niebieskie
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Stanley jak tam na urodzinkach? [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:57_________________________________________________Keżor a może coś zrobisz w stylu amnesi? :naughty:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 na urodzinach jak zawsze: zero alko omg tosz to katusze jak może niebyć na urodzinach alkoholu :wallbash: :wallbash:
stanley Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 na urodzinach jak zawsze: zero alko omg tosz to katusze jak może niebyć na urodzinach alkoholu :wallbash: :wallbash: Basia swoje wypiła :gwizdanie: ja nie pijam likieru pomarańczowego i wina, no a poza tym podjechałem autem
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Co to za urodziny bez alko Chyba teściowej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 na urodzinach jak zawsze: zero alko omg tosz to katusze jak może niebyć na urodzinach alkoholu :wallbash: :wallbash: Basia swoje wypiła :gwizdanie: ja nie pijam likieru pomarańczowego i wina, no a poza tym podjechałem autem no Basia to wiadomo żłopuś :gwizdanie: likierek bleeee
Adrenalina Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 na urodzinach jak zawsze: zero alko omg tosz to katusze jak może niebyć na urodzinach alkoholu :wallbash: :wallbash: Basia swoje wypiła :gwizdanie: ja nie pijam likieru pomarańczowego i wina, no a poza tym podjechałem autem no Basia to wiadomo żłopuś :gwizdanie: likierek bleeee ja sobie wypraszam !!
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ja sobie wypraszam !! a ja sobie wczoraj wypraszam żeby baba wypiła szybciej browara odemnie i od Bulczasa :wallbash: i to jeszcze przez słomkę :wallbash: Stanley już ci się niedziwię że ci tak to piwo z lodówki ginie w dziwny sposób :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ja sobie wypraszam !! a ja sobie wczoraj wypraszam żeby baba wypiła szybciej browara odemnie i od Bulczasa :wallbash: i to jeszcze przez słomkę :wallbash: Stanley już ci się niedziwię że ci tak to piwo z lodówki ginie w dziwny sposób :gwizdanie: i tutaj ciekawostka: to piwo, które ginie, wcale nie musi być schłodzone. Giną nawet ciepłe
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ja sobie wypraszam !! a ja sobie wczoraj wypraszam żeby baba wypiła szybciej browara odemnie i od Bulczasa :wallbash: i to jeszcze przez słomkę :wallbash: Stanley już ci się niedziwię że ci tak to piwo z lodówki ginie w dziwny sposób :gwizdanie: i tutaj ciekawostka: to piwo, które ginie, wcale nie musi być schłodzone. Giną nawet ciepłe no to chlopie masz przerabane :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 i tutaj ciekawostka: to piwo, które ginie, wcale nie musi być schłodzone. Giną nawet ciepłe hmm no coż bezkomentarza (napisał bym coś ale się boję ) jak już przy piwku jesteśmy to co otwieramy po jednym?
stanley Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 i tutaj ciekawostka: to piwo, które ginie, wcale nie musi być schłodzone. Giną nawet ciepłe hmm no coż bezkomentarza (napisał bym coś ale się boję ) jak już przy piwku jesteśmy to co otwieramy po jednym? no ja już kończe drugie
Rekomendowane odpowiedzi