keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 niezłą fotę wrzuciłeś wczoraj podrzucimy Ci nasze to może coś jeszcze wyrzeźbisz a na tej fotce jak sie przyjrzycie to jest 5 aut możecie podrzucić , ale zajebiści mi sie ich nie chce obrabiać może jutro jakieś foty też pomęczymy na spocie? moge pomęczyć
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 to Krolu weź statyw na jutro :gwizdanie: luz , ja mam statyw , tylko zapomniałem wziąć
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ok i naładuję baterie sobie w aparacie :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to Krolu weź statyw na jutro :gwizdanie: a umyjesz furkę?
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to Krolu weź statyw na jutro :gwizdanie: luz , ja mam statyw , tylko zapomniałem wziąć ja wezme mojego aparata, zobacze może uda mi sie nim coś wyczarować [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 13:28_________________________________________________ to Krolu weź statyw na jutro :gwizdanie: a umyjesz furkę? nom jutro ją zabieram na kompleksowe czyszczenie :>[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 13:30_________________________________________________Keżor nuta w h*j kozacka :kox: już widzę jak będzie to u ciebie bębnić nagraj to sobie na płytkę [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 13:32_________________________________________________Keżor jak co to ja ich płyte właśnie ściągłem
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Keżor nuta w h*j kozacka :kox: już widzę jak będzie to u ciebie bębnić nagraj to sobie na płytkę to jest bit zjakiegoś zajebistego wałka , tylko sobie nie moge przypomnieć z czego daj sobie na 4.34 i masz sam bit , kurde
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Keżor nuta w h*j kozacka :kox: już widzę jak będzie to u ciebie bębnić nagraj to sobie na płytkę to jest bit zjakiegoś zajebistego wałka , tylko sobie nie moge przypomnieć z czego daj sobie na 4.34 i masz sam bit , kurde wiem co to jest zaraz ci pokaże
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Keżor nuta w h*j kozacka :kox: już widzę jak będzie to u ciebie bębnić nagraj to sobie na płytkę to jest bit zjakiegoś zajebistego wałka , tylko sobie nie moge przypomnieć z czego daj sobie na 4.34 i masz sam bit , kurde a ja nie mam fonii
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Keżor nuta w h*j kozacka :kox: już widzę jak będzie to u ciebie bębnić nagraj to sobie na płytkę to jest bit zjakiegoś zajebistego wałka , tylko sobie nie moge przypomnieć z czego daj sobie na 4.34 i masz sam bit , kurde wiem co to jest zaraz ci pokaże no wrzuć , bo mi teraz po gowie łazi ten bit
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 fak niemogę znajść ale to jest z Ludacrisa jeśli się niemylę teledysk jest taki że sa w klubie go-go i d*py im tam taniają [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 13:53_________________________________________________to? mi się z tym kojarzy
stanley Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a tutaj ciągle d*py i d*py :gwizdanie: jeszcze jedna lekcja i spadam do domu dziś koleś wcisnął mi butelke jacka danielsa
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a tutaj ciągle d*py i d*py :gwizdanie: jeszcze jedna lekcja i spadam do domu dziś koleś wcisnął mi butelke jacka danielsa stanley, przyjacielu !
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 dziś koleś wcisnął mi butelke jacka danielsa mogę dzisiaj do ciebie przyjechać :naughty: :naughty:
stanley Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a tutaj ciągle d*py i d*py :gwizdanie: jeszcze jedna lekcja i spadam do domu dziś koleś wcisnął mi butelke jacka danielsa stanley, przyjacielu !
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 I jestem po pracy. ty masz ori radyjko do audi? jak tak to wziął byś na jutro to byśmy spróbowali podpiąć do mojego :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja nie pijam perfum mógł lepiej flache czyściochy przynieść, Ale gościu przejebanie mi to podrzucił, hehe
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 I jestem po pracy. ty masz ori radyjko do audi? jak tak to wziął byś na jutro to byśmy spróbowali podpiąć do mojego :gwizdanie: No leży kaseciok w szafce [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 14:23_________________________________________________ ja nie pijam perfum mógł lepiej flache czyściochy przynieść, Ale gościu przejebanie mi to podrzucił, hehe Perfumy są
Rekomendowane odpowiedzi