Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 dobra nara :hi: czas się zwijać do pracy nie przepracuj się :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 życie Akjam życie No co racja to racja... dobra nara :hi: czas się zwijać do pracy Ja już pracuje dla odmiany... :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 w sumie to jutro chyba będę po pracy do Kato po radyjko jechał :gwizdanie: tylko to ok. 15 to jedź o 19 :gwizdanie: akjam będę ok 15 bo tam jest czynne do 16 ... ale jak sie wyrobie to na spocika też zawitam :gwizdanie: tylko muszę zobaczyć o której Elyta SG będzie jechała moż eCi je odebrać i sobie na spocie odbierzesz? Dzięki za chęci W sumie to jeszcze będę dzwonił czy jutro mogę się zjawić po odbiór , bo dopiero dzisiaj je kupiłem :gwizdanie: No i oczywiście muszę zapłacić przy odbiorze Ale i tak myślę że jutro zjawię się na spocie
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew: ja ma benzynioka z...........................lpg :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew: ja ma benzynioka z...........................lpg :gwizdanie: Chwalisz się czy żalisz?
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew: ja ma benzynioka z...........................lpg :gwizdanie: no tak ale bez T i co ma sie rozumieć bez chypsa
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew: ja ma benzynioka z...........................lpg :gwizdanie: no tak ale bez T i co ma sie rozumieć bez chypsa grozisz mi ? Akjam wal się
stanley Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jak ciężko znaleźć dobre fele 17" z oponami w bdb stanie do 1200 zł
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jak ciężko znaleźć dobre fele 17" z oponami w bdb stanie do 1200 zł :polew: :polew: :polew:
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew: ja ma benzynioka z...........................lpg :gwizdanie: no tak ale bez T i co ma sie rozumieć bez chypsa grozisz mi ? Akjam wal się jasne :polew:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 20:59_________________________________________________ jak ciężko znaleźć dobre fele 17" z oponami w bdb stanie do 1200 zł trzeba dobrze poszukać na ulicy :polew: a tak poważnie ja swoje kupiłem za 1400zł ale na jesień opony w bdb stanie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew: ja ma benzynioka z...........................lpg :gwizdanie: no tak ale bez T i co ma sie rozumieć bez chypsa grozisz mi ? Akjam wal się :tongue4: jak ciężko znaleźć dobre fele 17" z oponami w bdb stanie do 1200 zł stanley chcesz kupić 17ki?
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Patrikos przyjeź bo benzynki to w SK rarytasik jeszcze w ELPEGU i do tego po chypsie wiem wiem ponoć straszne z WAS sknerusy :polew: ja ma benzynioka z...........................lpg :gwizdanie: no tak ale bez T i co ma sie rozumieć bez chypsa grozisz mi ? Akjam wal się :tongue4: jak ciężko znaleźć dobre fele 17" z oponami w bdb stanie do 1200 zł stanley chcesz kupić 17ki? no stanley chce 17 tki z gumami 8mm za 1200 - ori audi
bakuś Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Stanley, kolega na bielskich ma 17" do oddania.
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Stanley, kolega na bielskich ma 17" do oddania. Dokładnie o tym miałem mówić. Ładne S-LINE.
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Stanley, kolega na bielskich ma 17" do oddania. widzisz Stan do oddania, a mówiłeś, że za 1200zł ciężko [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:09_________________________________________________narka
stanley Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Stanley, kolega na bielskich ma 17" do oddania. widzisz Stan do oddania, a mówiłeś, że za 1200zł ciężko [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:09_________________________________________________narka to biorę w ciemno oddam mu za to mój zapas [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:19_________________________________________________macie namiar?
Rekomendowane odpowiedzi