akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Stanley, kolega na bielskich ma 17" do oddania. widzisz Stan do oddania, a mówiłeś, że za 1200zł ciężko [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:09_________________________________________________narka to biorę w ciemno oddam mu za to mój zapas [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:19_________________________________________________macie namiar? Wejdź na bielskie i tam jeden z ostatnich postów... GRYFI. Panowie ktoś jest zainteresowany zestawem z mojej czarnej a4 fele s-line 17" + oponki lato 225/45( na jakieś 2 sezony) Tak to wyglądało: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8768156cbbc27a44.html jaka kasa ? co łaska czekam na propozycje na pw Ale za 1200 to raczej tego nie wyrwiesz...
stanley Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 joł joł czambelimbe ziomyy kaj żeś był synek?
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 w sumie to jutro chyba będę po pracy do Kato po radyjko jechał :gwizdanie: tylko to ok. 15 to jedź o 19 :gwizdanie: akjam będę ok 15 bo tam jest czynne do 16 ... ale jak sie wyrobie to na spocika też zawitam :gwizdanie: tylko muszę zobaczyć o której Elyta SG będzie jechała ja tam elita nie jestem ale jade jos kole 18.40
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 joł joł czambelimbe ziomyy kaj żeś był synek? u przyjaciółki :gwizdanie:
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 powitał Was tak przyszedłem popatrzyć co tutaj się wyprawia
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Diman widze szaleje dawaj to z blacharą, bo Basia chce zobaczyć :gwizdanie: a tam zara szaleje lekko hulam :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:29_________________________________________________ powitał Was tak przyszedłem popatrzyć co tutaj się wyprawia siema co to na bielsku sie nic nie dzieje [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ http://www.katowice.klubowa.pl/foto,X2dhbGxlcnkvU3BpX3ovMjAxMF8wMl8yN19DbHViX011c2ljX0RhbmNlX1BhcnR5Xy9EU0NfMDM0Mi5KUEd8NTAw a tak działa ? Tera tak widać widać nie żebym sie chwalił czy coś , ale patrzcie jak sie Gliwice uczą podrywać od Katowic :polew: tu akurat ma racje mielismy takie miny :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:31_________________________________________________ http://www.katowice.klubowa.pl/foto,X2dhbGxlcnkvU3BpX3ovMjAxMF8wMl8yN19DbHViX011c2ljX0RhbmNlX1BhcnR5Xy9EU0NfMDM0Mi5KUEd8NTAw a tak działa ? Ci diman taki czerwony? bo szalenstwo na parkiecie bylo to akurat chwila na nauke i dalej na parkiet :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 powitał Was tak przyszedłem popatrzyć co tutaj się wyprawia siema u nas standardowo tylko rozmowy o motoryzacji :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Hej diman! No i siemian do Nas zawitał... diman "bania" była? Hej Kędzior! Aż byłem w szoku, że Cię nie ma na forum! Żeby ta przyjaciółka :gwizdanie: Nam Cię nie odebrała! :polew: :polew:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Ale za 1200 to raczej tego nie wyrwiesz... no nie gadaj, za 1200 to na całą noc sie da wyrwać
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Hej diman! No i siemian do Nas zawitał... diman "bania" była? Hej Kędzior! Aż byłem w szoku, że Cię nie ma na forum! Żeby ta przyjaciółka :gwizdanie: Nam Cię nie odebrała! :polew: :polew: nie zmeczenie trzezwy bylem bo sie wozilem i kolegow
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ale za 1200 to raczej tego nie wyrwiesz... no nie gadaj, za 1200 to na całą noc sie da wyrwać no ja bym spokojnie za taka kasę wyrwał :polew: hehe Akjam spokojnie niamasz się co martwić
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ale za 1200 to raczej tego nie wyrwiesz... no nie gadaj, za 1200 to na całą noc sie da wyrwać :polew: Hej diman! No i siemian do Nas zawitał... diman "bania" była? Hej Kędzior! Aż byłem w szoku, że Cię nie ma na forum! Żeby ta przyjaciółka :gwizdanie: Nam Cię nie odebrała! :polew: :polew: nie zmeczenie trzezwy bylem bo sie wozilem i kolegow Tak się dałeś wyru...?
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ale za 1200 to raczej tego nie wyrwiesz... no nie gadaj, za 1200 to na całą noc sie da wyrwać :polew: Hej diman! No i siemian do Nas zawitał... diman "bania" była? Hej Kędzior! Aż byłem w szoku, że Cię nie ma na forum! Żeby ta przyjaciółka :gwizdanie: Nam Cię nie odebrała! :polew: :polew: nie zmeczenie trzezwy bylem bo sie wozilem i kolegow Tak się dałeś wyru...? nie wyr..... tylko mialem sobote do dyspozycji a nie kaca :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 nie wyr..... tylko mialem sobote do dyspozycji a nie kaca :gwizdanie: Diman pamiętasz o smarowaniu avatarka? Diman odbijesz sobie w następną sobotę :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ale za 1200 to raczej tego nie wyrwiesz... no nie gadaj, za 1200 to na całą noc sie da wyrwać no ja bym spokojnie za taka kasę wyrwał :polew: hehe Akjam spokojnie niamasz się co martwić Ufff... :wink4: Ale za 1200 to raczej tego nie wyrwiesz... no nie gadaj, za 1200 to na całą noc sie da wyrwać :polew: Hej diman! No i siemian do Nas zawitał... diman "bania" była? Hej Kędzior! Aż byłem w szoku, że Cię nie ma na forum! Żeby ta przyjaciółka :gwizdanie: Nam Cię nie odebrała! :polew: :polew: nie zmeczenie trzezwy bylem bo sie wozilem i kolegow Tak się dałeś wyru...? nie wyr..... tylko mialem sobote do dyspozycji a nie kaca :gwizdanie: :good:
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 nie wyr..... tylko mialem sobote do dyspozycji a nie kaca :gwizdanie: Diman pamiętasz o smarowaniu avatarka? Diman odbijesz sobie w następną sobotę :gwizdanie: pamietam wczoraj bylo :gwizdanie: a co do soboty no i pamietaj aby nagrac przeboje bo pewnie zapomniales :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Keżor "Ziomek prosta sprawa jest jedziemy do Lublina Tam ostra zabawa wręcz każda się wypina" nieźle mi w rastamańskiej mycce
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Keżor "Ziomek prosta sprawa jest jedziemy do Lublina Tam ostra zabawa wręcz każda się wypina" 3oda Kru
Rekomendowane odpowiedzi