krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Krolu będziesz jutro ze sprzętem? Świeci mi się AIRBAG. będę
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ku***a , chce do spiża wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyli jednak sroda to juz pewniak a jak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja tam nie ide bo tam zdjecia robia jeszcze sie najebie i kiler na dziolchy mi sie otworzy i co rozwod :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Krolu będziesz jutro ze sprzętem? Świeci mi się AIRBAG. będę
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ku***a , chce do spiża wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyli jednak sroda to juz pewniak a jak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja tam nie ide bo tam zdjecia robia jeszcze sie najebie i kiler na dziolchy mi sie otworzy i co rozwod :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:11_________________________________________________ Krolu będziesz jutro ze sprzętem? Świeci mi się AIRBAG. będę ty będziesz chciał swój prywatny?
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 miałem narzeczoną to po co mi było konto ? a teraz by sie na bank coś samo wyhaczyło Keżor trochę przykoksimy i zobaczysz jak będą za nami latały :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ku***a , chce do spiża wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyli jednak sroda to juz pewniak a jak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja tam nie ide bo tam zdjecia robia jeszcze sie najebie i kiler na dziolchy mi sie otworzy i co rozwod :gwizdanie: kiler na dziolchy... dobry text!!!!
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 I'm back Krolu nie poje.ało Ci się coś z tym opisem na gg
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 I'm back Krolu nie poje.ało Ci się coś z tym opisem na gg myslałem, że nie zauważysz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ty będziesz chciał swój prywatny? Jutro pogadamy ale chyba tak - dla kumpla może też bo dziś mu o tym mówiłem. Jutro będę może wiedział.
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 I'm back Krolu nie poje.ało Ci się coś z tym opisem na gg a co ma bo nic nie widze
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 I'm back Krolu nie poje.ało Ci się coś z tym opisem na gg myslałem, że nie zauważysz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: no chyba tak bo już się żegnałem
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 I'm back Krolu nie poje.ało Ci się coś z tym opisem na gg a co miał ? miałem narzeczoną to po co mi było konto ? a teraz by sie na bank coś samo wyhaczyło Keżor trochę przykoksimy i zobaczysz jak będą za nami latały :gwizdanie: no ja już zacząłem "kurs"
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ty będziesz chciał swój prywatny? Jutro pogadamy ale chyba tak - dla kumpla może też bo dziś mu o tym mówiłem. Jutro będę może wiedział. ok bo ja w tym tyg chciałbym już złozyć zamówienie - żeby tak za 2 tyg było [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:14_________________________________________________MAM to co teraz mam ;P tylko miszka grozi ze mnie pobije ;(
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 no ja już zacząłem "kurs" hehe nom ciekawe jakie efekty będziesz miał
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale widziałem, żę jak to miszka napisał zaraz ludzie na gg po wchodzili :polew: :polew:
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja pierdziele.. ale lecicie... ide stąd... będe musiał chyba poprosić łukaszar żeby znowu przyblokował forum na pare godzin bo przez 5 minut napociliście 3 następne strony, a ja będe teraz 3 godziny składał literki i to czytał
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale widziałem, żę jak to miszka napisał zaraz ludzie na gg po wchodzili :polew: :polew: a tak swoją drogą to czemu krolu takie opisy sadzisz pod moją nieobecność :gwizdanie: ?[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:19_________________________________________________ ja pierdziele.. ale lecicie... ide stąd... będe musiał chyba poprosić łukaszar żeby znowu przyblokował forum na pare godzin bo przez 5 minut napociliście 3 następne strony, a ja będe teraz 3 godziny składał literki i to czytał nie bądź miętki leszczu [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:20_________________________________________________i nie zasłąniaj się kolegami[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:21_________________________________________________ :polew: :polew:
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a tak swoją drogą to czemu krolu takie opisy sadzisz pod moją nieobecność :gwizdanie: ? dałem to sekundę po tym jak się na gg pojawiłeś
Rekomendowane odpowiedzi