talib1990 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 witam jak mowa o laseczkach to znalazlem fotke swojej ex z kumpelą hehe
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 witam jak mowa o laseczkach to znalazlem fotke swojej ex z kumpelą hehe laseczki z Polski wrzucamy z numerem telefonu z poza Polski mogą być same zdjęcia trzeba wkońcu spisać ten regulamin :polew:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ktoś chętny na program w firmie compsport ? program + 2 hamowanka - wszystko w czwartek na Gliwickiej hamowni info na PW
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 witam ja był bym chętny ja też , popatrzeć
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 witam ja był bym chętny ja też , popatrzeć :decayed: czambalimbeee
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 witam ja był bym chętny ja też , popatrzeć :decayed: czambalimbeee musze podjechać płytke kupić
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nom chcę to dzisiaj usłyszeć z twojego grajka :dance:
QRi Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siema - widze ze sie spotkkamy jutro w spizu, fumfel robi urodziny, to bede pewnie ostro trafiony
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 no bawimy jutro , bawimy no ja nie wiem... dziś w macu kupie sobie jabłko... jutro nie idę... potem znów jabłko.. i tak 2 tyg i to coś fajnego zostaną u mnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 no bawimy jutro , bawimy no ja nie wiem... dziś w macu kupie sobie jabłko... jutro nie idę... potem znów jabłko.. i tak 2 tyg i to coś fajnego zostaną u mnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jednak sie wygadał
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 no bawimy jutro , bawimy no ja nie wiem... dziś w macu kupie sobie jabłko... jutro nie idę... potem znów jabłko.. i tak 2 tyg i to coś fajnego zostaną u mnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jednak sie wygadał oni jeszcze nic nie wiedzą :no:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 no bawimy jutro , bawimy no ja nie wiem... dziś w macu kupie sobie jabłko... jutro nie idę... potem znów jabłko.. i tak 2 tyg i to coś fajnego zostaną u mnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jednak sie wygadał oni jeszcze nic nie wiedzą :no: a coś napisał w poście wcześniej ?
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 zaraz go zedytuję jeszcze cytat wyedytuj
Rekomendowane odpowiedzi