Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wstała imprezowiczka pamiętasz coś ? Keżor jak byś zobaczył jak wysiadła i "szła" do domu :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wstała imprezowiczka pamiętasz coś ? Keżor jak byś zobaczył jak wysiadła i "szła" do domu :polew: :polew: Nom dokładnie :polew: Ciekawe czy ją coś boli :gwizdanie:Ja spadam panowie do późńiej
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 wstała imprezowiczka pamiętasz coś ? Keżor jak byś zobaczył jak wysiadła i "szła" do domu :polew: :polew: jak piorun ? :cwaniak1:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 trzym się Rafał wstała imprezowiczka pamiętasz coś ? Keżor jak byś zobaczył jak wysiadła i "szła" do domu :polew: :polew: jak piorun ? :cwaniak1: hehe tak jak piorun by w nią strzelił [br]Dopisany: 07 Marzec 2010' date=' 15:22[/size']_________________________________________________ale nieśmiejmy sie każdemu się mogło zdarzyć :polew: :polew: Siemka Kanar co tam słychać
Adrenalina Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dlaczego miałabym niepamiętać? :gwizdanie: a Ty się kędzior nie śmiej, wiesz jak było ślisko?
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 dlaczego miałabym niepamiętać? :gwizdanie: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: nie wiem czemu
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dlaczego miałabym niepamiętać? :gwizdanie: a Ty się kędzior nie śmiej, wiesz jak było ślisko? nom wiem wiem śnieg przecież wczoraj padał :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 15:31_________________________________________________ dlaczego miałabym niepamiętać? :gwizdanie: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: nie wiem czemu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dlaczego miałabym niepamiętać? :gwizdanie: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: nie wiem czemu juz mi nie dodawaj... zresztą to wszystko przez Krola, bo mnie na wódkę namówił
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Kędzior , a Ty pamiętasz w jakim stylu szedłeś na parkiet ? to tu masz przypomnienie Fatboy Slim - Weapon Of Choice
Adrenalina Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kędzior , a Ty pamiętasz w jakim stylu szedłeś na parkiet ? to tu masz przypomnienie Fatboy Slim - Weapon Of Choice :decayed: dokładnie
QRi Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 widze grubo na slaskich wczoraj bylo wszyscy nieprzytomni a ja jestem monter bo nie pije :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 widze grubo na slaskich wczoraj bylo wszyscy nieprzytomni a ja jestem monter bo nie pije :gwizdanie: było z klasą ja też nie piłem
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zresztą to wszystko przez Krola, bo mnie na wódkę namówił ja ? :no: Kędzior , a Ty pamiętasz w jakim stylu szedłeś na parkiet ? to tu masz przypomnienie Fatboy Slim - Weapon Of Choice nie wiem czy zauważyliście ale tam było porozwieszanie tv i leciało to w pewnym momencie w tle
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Kędzior , a Ty pamiętasz w jakim stylu szedłeś na parkiet ? to tu masz przypomnienie Fatboy Slim - Weapon Of Choice nie wiem czy zauważyliście ale tam było porozwieszanie tv i leciało to w pewnym momencie w tle ja pamiętam tylko call on me
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kędzior , a Ty pamiętasz w jakim stylu szedłeś na parkiet ? to tu masz przypomnienie Fatboy Slim - Weapon Of Choice :wstydliwy: :wstydliwy: co ja poradzę że lubię taniać
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jestem ponownie Stanley coś dla Ciebie http://moto.allegro.pl/item950792922_oryginalne_felgi_do_audi.html
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jestem ponownie Stanley coś dla Ciebie http://moto.allegro.pl/item950792922_oryginalne_felgi_do_audi.html opłaca się
Rekomendowane odpowiedzi