Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item946298162_audi_rs4_s4_a4_b5_kompletne_zawieszenie_sportowe.html kędzior ja zostaję przy gwincie tylko dupe uniosę lekko do góry
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 krolu ostro namieszał z tymi pokojami... nooo , ciesz sie , że jesteś ze Stanleyem
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 krolu ostro namieszał z tymi pokojami... nooo , ciesz sie , że jesteś ze Stanleyem :polew: ale drugie piętro? kto tam się wczołga...
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 krolu ostro namieszał z tymi pokojami... nooo , ciesz sie , że jesteś ze Stanleyem chociaż moglibyśmy cię przygarnąć do nas :gwizdanie: ja to w pokoju to tylko będę na chwile przyjde pierdo*ne ładowarkę do tel i heja w długą
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior , nagrałeś CDka ? bo ja już nie moge żyć bez riverside motherfucker
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale drugie piętro? kto tam się wczołga... wezmiemy linki będziemy się wciągać przez balkon, o ile jakiś będziemy mieli
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale drugie piętro? kto tam się wczołga... wezmiemy linki będziemy się wciągać przez balkon, o ile jakiś będziemy mieli o ile będziecie w stanie
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior , nagrałeś CDka ? bo ja już nie moge żyć bez riverside motherfucker zaraz ponagrywam płytki, a Diman będzie dzisiaj? bo niewiem czy jemu też nagrywać
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 drugie piętro , ale są cztery , także źle nie ma
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Rafał, jak je kupisz bo będziesz mega pozer :> i koniec z koleżeństwem
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior, olej balkon... kombinuj jak sie wbić do pokoju 41A
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale drugie piętro? kto tam się wczołga... wezmiemy linki będziemy się wciągać przez balkon, o ile jakiś będziemy mieli o ile będziecie w stanie a niby czemu mamy niebyć w stanie? drugie piętro , ale są cztery , także źle nie ma jak będziemy skakać z 2 piętra to mniejsze szanse że sobię coś połamiemy :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Rafał, jak je kupisz bo będziesz mega pozer :> i koniec z koleżeństwem Zawsze ktoś mnie przygarnie :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:16_________________________________________________Z tymi pokojmi to ładny zamęt :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Rafał, jak je kupisz bo będziesz mega pozer :> i koniec z koleżeństwem Zawsze ktoś mnie przygarnie :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:16_________________________________________________Z tymi pokojmi to ładny zamęt :gwizdanie: don't worry... i tak pewnie nikt nie będzie spał w swoim
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior, olej balkon... kombinuj jak sie wbić do pokoju 41A ta lepiej niech ona kombinuję jak mnie znajść
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior, olej balkon... kombinuj jak sie wbić do pokoju 41A ta lepiej niech ona kombinuję jak mnie znajść tak, tak, pewnie będzie szukać... :gwizdanie: może rozrysuj jej mapkę ?
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Rafał, jak je kupisz bo będziesz mega pozer :> i koniec z koleżeństwem Zawsze ktoś mnie przygarnie :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:16_________________________________________________Z tymi pokojmi to ładny zamęt :gwizdanie: don't worry... i tak pewnie nikt nie będzie spał w swoim czyli, że co? ja w 41A ?
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 główny prowokator zamieszania pokojowego :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi