Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja Wam powiem jedno... II piętro będzie rządzić :kox: :kox: :kox:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 " Cycata spocona mulatka" :polew: główny prowokator zamieszania pokojowego :gwizdanie: ja nic nie mieszałem, powiedziałem tylko kto będzie z kim [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:24_________________________________________________a że coś się zmieniło stąd te przetasowanie, ja tez miałem być w inny trochę :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 " Cycata spocona mulatka" :polew: główny prowokator zamieszania pokojowego :gwizdanie: ja nic nie mieszałem, powiedziałem tylko kto będzie z kim no dokładnie... i nic sie nie zgadza
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 " Cycata spocona mulatka" :polew: główny prowokator zamieszania pokojowego :gwizdanie: ja nic nie mieszałem, powiedziałem tylko kto będzie z kim to z kim ja jestem?
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 ja Wam powiem jedno... II piętro będzie rządzić :kox: :kox: :kox: jak nie jak tak
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 " Cycata spocona mulatka" :polew: główny prowokator zamieszania pokojowego :gwizdanie: ja nic nie mieszałem, powiedziałem tylko kto będzie z kim to z kim ja jestem? a ty w ogóle jedziesz? :shocked:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 " Cycata spocona mulatka" :polew: główny prowokator zamieszania pokojowego :gwizdanie: ja nic nie mieszałem, powiedziałem tylko kto będzie z kim to z kim ja jestem? tego nie wie nikt... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Adrenalina - wpadasz jutro z nami do czeko ? :kox:
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 " Cycata spocona mulatka" :polew: główny prowokator zamieszania pokojowego :gwizdanie: ja nic nie mieszałem, powiedziałem tylko kto będzie z kim to z kim ja jestem? a ty w ogóle jedziesz? :shocked: no ja oddaje swoją A4 do ASO na zderzak i biorę zastępczą A4 B8 [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:28_________________________________________________ Adrenalina - wpadasz jutro z nami do czeko ? :kox: nie ? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Adrenalina - wpadasz jutro z nami do czeko ? :kox: jak przyjdziecie - ja już tam będę !
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Adrenalina - wpadasz jutro z nami do czeko ? :kox: nie ? :gwizdanie: why ? ;(
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Adrenalina - wpadasz jutro z nami do czeko ? :kox: jak przyjdziecie - ja już tam będę ! prędzej ja kupie 18" Avusy
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem nie będzie miał... już ja sie o to postaram
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem nie będzie miał... już ja sie o to postaram ja już jedną partię posłałem DHLem co by nie być za ciężkim na trasie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja biore tylko reedsy
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem nie będzie miał... już ja sie o to postaram jak niebędzie miał to i tak go przygarniemy to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tiaaa
Rekomendowane odpowiedzi