Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja biore tylko reedsy weź większą ilość, co byś nie skończył tak jak w sobotę
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja biore tylko reedsy weź większą ilość, co byś nie skończył tak jak w sobotę a jak skończyłem ?
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja biore tylko reedsy weź większą ilość, co byś nie skończył tak jak w sobotę a jak skończyłem ? wytrąbiłeś wszystkie i musiałeś wódzie pociskać jak Ci Twoi koledzy alkoholicy
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 spadam pływać trzeba trzymać formę [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:39_________________________________________________ to z kim ja jestem? jak będziesz miał wódzie to cię przygarniemy z Keżorem alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja biore tylko reedsy weź większą ilość, co byś nie skończył tak jak w sobotę a jak skończyłem ? wytrąbiłeś wszystkie i musiałeś wódzie pociskać jak Ci Twoi koledzy alkoholicy ej dziewcze, weź sie do roboty
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 spadam pływać trzeba trzymać formę ja jutro trochę potrenuję... w czekoladzie :polew:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 spadam pływać trzeba trzymać formę ty na spota wpadaj.. a nie pływać... wytrąbiłeś wszystkie i musiałeś wódzie pociskać jak Ci Twoi koledzy alkoholicy luz tym razem zabiorę ze sobą z 8 szt :banan:
stanley Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 spadam pływać trzeba trzymać formę ja jutro trochę potrenuję... w czekoladzie :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 spadam pływać trzeba trzymać formę ty na spota wpadaj.. a nie pływać... wytrąbiłeś wszystkie i musiałeś wódzie pociskać jak Ci Twoi koledzy alkoholicy luz tym razem zabiorę ze sobą z 8 szt :banan: całe osiem?? :shocked:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 spadam pływać trzeba trzymać formę ja jutro trochę potrenuję... w czekoladzie :polew: :good: :good: [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:42_________________________________________________ ups chyba Cie stanley nie puści - albo zobaczymy kto u was nosi spodnie :kox: całe osiem?? :shocked: no może trochę dużo ale mam nadzieje, że nie będę nago biegał po bukowinie :gwizdanie: :polew:
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior , nie przysyłaj mi więcej takich PW , bo sie zamkne w sobie :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 spadam pływać trzeba trzymać formę ja jutro trochę potrenuję... w czekoladzie :polew: :good: :good: [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:42_________________________________________________ ups chyba Cie stanley nie puści - albo zobaczymy kto u was nosi spodnie :kox: sama sie puszczę :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 sama sie puszczę :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 uciekajcie już na tego spota, bo mnie głupawka dopada...
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior , nie przysyłaj mi więcej takich PW , bo sie zamkne w sobie :polew: a wydaję mi się że pomysła miałem niezłego ;( [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:57_________________________________________________ jak Ci Twoi koledzy alkoholicy ta zniewaga krwi wymaga :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior , nie przysyłaj mi więcej takich PW , bo sie zamkne w sobie :polew: a wydaję mi się że pomysła miałem niezłego ;( [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:57_________________________________________________ jak Ci Twoi koledzy alkoholicy ta zniewaga krwi wymaga :polew: wyluzuj Kędzior, tak sie niefortunnie składa że też byłam w tej grupie...
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 uciekajcie już na tego spota, bo mnie głupawka dopada... głupawka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wyluzuj Kędzior, tak sie niefortunnie składa że też byłam w tej grupie... niee oko za oko ząb za ząb no przecież żartuję sobię :polew: siema Max
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemacie Katowiczanie siemasz gliwiczaninie
Rekomendowane odpowiedzi