stanley Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema jeszcze 25 minet i spadam do domku ja będę w Czeko jakby coś.... to ja wracam do domu przez trzy garby, dziś jakieś rabaty mają
Maxito Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema jeszcze 25 minet i spadam do domku ja będę w Czeko jakby coś.... to ja wracam do domu przez trzy garby, dziś jakieś rabaty mają :polew: :good:
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema jeszcze 25 minet i spadam do domku ja będę w Czeko jakby coś.... to ja wracam do domu przez trzy garby, dziś jakieś rabaty mają to się spotkamy :naughty: :naughty:
OKO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Siemano siema jeszcze 25 minet i spadam do domku ja będę w Czeko jakby coś.... to ja wracam do domu przez trzy garby, dziś jakieś rabaty mają to się spotkamy :naughty: :naughty: miszka co dorabiasz na garbach :polew:
Maxito Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wszystkich gdzieś wywiało czekolada czy co
stanley Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 ja dzisiaj robię wieczór odpoczynku od forum :gwizdanie:
keżor Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 ja to d*pie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( c**j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , c**j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Keżor to serio dałeś ciała... chyba masz słabe dni takiego spokoju TU dawno nie było :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Po co wy chodzicie na te dicha jak boicie się podbić do laski. :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Po co wy chodzicie na te dicha jak boicie się podbić do laski. :gwizdanie: tu bijesz do setna tez sie zastanawiam od jakiegos czasu nad tym :gwizdanie: no i oczywiscie siemacie z rana
A-rek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 z rana ciekawe fele Nuvolari Kezor pokasz jakies foty z czekolady :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 K-ce sie schodza :> Arek, drugi dzień masz ten sam avatar
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ja to pupie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( ch***j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , ch***j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło aaaaaaaaaaaaa masakra.... ta blondi... :slina: a ta czarna... :slina: :bag: :bag:
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 K-ce sie schodza :> Arek, drugi dzień masz ten sam avatar ...bo został zaakceptowany
stanley Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 K-ce sie schodza :> Arek, drugi dzień masz ten sam avatar ...bo został zaakceptowany Ty się zabierz do roboty, bo wykonam jeden telefon...
Rekomendowane odpowiedzi