Bulczas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Kurde panowie co tak ostatnio słabo spamujecie :gwizdanie: Gdzie nadworny spamer
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Kurde panowie co tak ostatnio słabo spamujecie :gwizdanie: Gdzie nadworny spamer wypoczywa lapie pewnie nowy temat do spamu
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Kurde panowie co tak ostatnio słabo spamujecie :gwizdanie: Gdzie nadworny spamer wypoczywa lapie pewnie nowy temat do spamu Odkąd poszedł do pracy to prawie go nie ma na forum :polew:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Kurde panowie co tak ostatnio słabo spamujecie :gwizdanie: Gdzie nadworny spamer wypoczywa lapie pewnie nowy temat do spamu Odkąd poszedł do pracy to prawie go nie ma na forum :polew: wiec cza go znowu zarazic co by L4 zlapal
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item952239165_bbs_rx_ii_225_45r17_bridgestone.html Stanley jak chcesz ładne i sprawdzone felgi to jedź po te byłem oglądać i są igły. Gdyby były w 18" to ani bym się nie zastanawiał :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item952239165_bbs_rx_ii_225_45r17_bridgestone.html Stanley jak chcesz ładne i sprawdzone felgi to jedź po te byłem oglądać i są igły. Gdyby były w 18" to ani bym się nie zastanawiał :gwizdanie: nie podobają mi sie takie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item952239165_bbs_rx_ii_225_45r17_bridgestone.html Stanley jak chcesz ładne i sprawdzone felgi to jedź po te byłem oglądać i są igły. Gdyby były w 18" to ani bym się nie zastanawiał :gwizdanie: nie podobają mi sie takie :gwizdanie: No wiem Ty tylko avusy
stanley Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item952239165_bbs_rx_ii_225_45r17_bridgestone.html Stanley jak chcesz ładne i sprawdzone felgi to jedź po te byłem oglądać i są igły. Gdyby były w 18" to ani bym się nie zastanawiał :gwizdanie: nie podobają mi sie takie :gwizdanie: No wiem Ty tylko avusy parę innych też mi się podoba
stanley Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 wkleję linki później, teraz zawijam się do domu
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 A ja powoli się szykuje do roboty Stanley napisz jak tam ropa stoi bo powoli mi się kończy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Kurde panowie co tak ostatnio słabo spamujecie :gwizdanie: Gdzie nadworny spamer wypoczywa lapie pewnie nowy temat do spamu Odkąd poszedł do pracy to prawie go nie ma na forum :polew: wiec cza go znowu zarazic co by L4 zlapal ee teraz trzeba trochę poharatać :gwizdanie: się odpoczęło od roboty to teraz należy nadgonić
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Kurde panowie co tak ostatnio słabo spamujecie :gwizdanie: Gdzie nadworny spamer wypoczywa lapie pewnie nowy temat do spamu Odkąd poszedł do pracy to prawie go nie ma na forum :polew: wiec cza go znowu zarazic co by L4 zlapal ee teraz trzeba trochę poharatać :gwizdanie: się odpoczęło od roboty to teraz należy nadgonić i tu dobrze prawisz tez chyba bede musial czegos nowego poszukac bo tu gdzie pracuje sie lipa dzieje
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i tu dobrze prawisz tez chyba bede musial czegos nowego poszukac bo tu gdzie pracuje sie lipa dzieje nom teraz ciężko o dobrą pracę co tam Diman porabiasz? gdzie reszta ziomali?
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i tu dobrze prawisz tez chyba bede musial czegos nowego poszukac bo tu gdzie pracuje sie lipa dzieje nom teraz ciężko o dobrą pracę co tam Diman porabiasz? gdzie reszta ziomali? wlasnie pisalem sobie cv do roboty jutro ide pare porozdawac po firmach nie ma na co czekac a ziomale nie wiem gdzies pouciekali chyba ze strachu przed nami :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i tu dobrze prawisz tez chyba bede musial czegos nowego poszukac bo tu gdzie pracuje sie lipa dzieje nom teraz ciężko o dobrą pracę co tam Diman porabiasz? gdzie reszta ziomali? wlasnie pisalem sobie cv do roboty jutro ide pare porozdawac po firmach nie ma na co czekac a ziomale nie wiem gdzies pouciekali chyba ze strachu przed nami :gwizdanie: hehe no wiadomo :silacz: chodź Diman na kopalnie byś z Puckiem targał
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 tu sie coś dzieje to wstąpie :gwizdanie: jak widzisz szału niema
Rekomendowane odpowiedzi