A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 pracujemy co Wy na zmiane łazicie do tych swoich prac ? razem a jednak osobno Ty jutro ,a Basia dziś :gwizdanie: to kaj tu "razem" ? Kezor ale zagadke ci Stanley zapodal co
Adrenalina Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Keżor, dla chcącego nic trudnego dziś sie najebie ze Stanem , a jutroo ... ... z Krolem Rafałem Kędziorem i resztą ;(
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Keżor, dla chcącego nic trudnego dziś sie najebie ze Stanem , a jutroo ... ... z Krolem Rafałem Kędziorem i resztą ;( i ty im na to pozwolisz :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 są już fotki co ten koleś łaził i pstrykał kto chce obaczyć ? Keżor, dla chcącego nic trudnego dziś sie najebie ze Stanem , a jutroo ... ... z Krolem Rafałem Kędziorem i resztą ;( don't worry . Be happy
Bulczas Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 A gdzie byśmy jutro uderzali Do rana Pucek
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 to lece dobrej nocy dzieci nie narob sie, a zarob są już fotki co ten koleś łaził i pstrykał kto chce obaczyć ? nie wiem co to za foty ale pokaz
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 A gdzie byśmy jutro uderzali Do rana Pucek spiż , albo jakaś inna jebutna dyska ważne żeby blachary były [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 19:54_________________________________________________ tu była fotka Basi ale nie chce mieć oklepanej michy :gwizdanie: są tylko te dwie , niestety , nie ma tej laski Kędziora :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 Blachary mówisz :gwizdanie: tzw Damy
Bulczas Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Blachary mówisz :gwizdanie: tzw Damy Chyba Damy dające
Adrenalina Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 "bawimy sie jak damy, jak nie damy to sie nie bawimy" tak - to - leciałoooo!
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 "bawimy sie jak damy, jak nie damy to sie nie bawimy" tak - to - leciałoooo! o to to to to
gregory Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Piątek wieczór, połowa na spocie, druga garstka pracuje, jeszcze jakaś garstka na forum siedzi. Dziwny ten piątek dziś jakoś dla mnie Wolne dziś mam nic nie robię i się nudzę na maksa [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 20:39_________________________________________________ no i sie zlecieły psy na baby Jakie Baby? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 Piątek wieczór, połowa na spocie, druga garstka pracuje, jeszcze jakaś garstka na forum siedzi. Dziwny ten piątek dziś jakoś dla mnie Wolne dziś mam nic nie robię i się nudzę na maksa ja też , idymy do Onyxu ?
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Dziwny ten piątek dziś jakoś dla mnie Wolne dziś mam nic nie robię i się nudzę na maksa no to sie domyslam ze w AT siedzisz. zostaje ci piwko i forum baby my chcemy foty :!: my chcemy foty :!:
gregory Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Piątek wieczór, połowa na spocie, druga garstka pracuje, jeszcze jakaś garstka na forum siedzi. Dziwny ten piątek dziś jakoś dla mnie Wolne dziś mam nic nie robię i się nudzę na maksa ja też , idymy do Onyxu ? Ten problem jest, że nie ma mnie na miejscu. Jakbym był to na pewno bym coś robił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi