A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Gregor jak masz TVN to Testosteron leci :gwizdanie:
gregory Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 my chcemy foty :!: my chcemy foty :!: Keżor po prostu w kuchni siedzi i realizuje się w swojej drugiej pasji poza motoryzacją i babki piecze po prostu, przez to mu po głowie dziś babki chodzą [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 20:47_________________________________________________ Gregor jak masz TVN to Testosteron leci :gwizdanie: qr** nie mam, nie załamuj mnie ;(
stanley Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Spadam panowie do roboty to żeby Ci szybko zleciało a ja spadam do domu :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Spadam panowie do roboty przyjemnej szychty Gregor zeby troche ci poprawic nastruj :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 my chcemy foty :!: my chcemy foty :!: odezwał sie ten co ma 100Gb fotek na dysku my chcemy foty :!: my chcemy foty :!: Keżor po prostu w kuchni siedzi i realizuje się w swojej drugiej pasji poza motoryzacją i babki piecze po prostu, przez to mu po głowie dziś babki chodzą no i czekam , bo właśnie pieke szarlotke
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 no i czekam , bo właśnie pieke szarlotke juz nie chce wiedziec co ty z ta szarlotka bedziesz robil...... American Pie jak nic :gwizdanie: odezwał sie ten co ma 100Gb fotek na dysku na plytach na dysku nie moge bo zona znajdzie [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 21:06_________________________________________________ale fajny tekst teraz uslyszalem: "oprocz naszych matek i zon wszystkie baby to k..wy"
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 to co Panowie ? widzę, że omawiacie ważny temat
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 tez tak myslalem ale widze ze gdzies poznikali
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 czyzby ich temat przerosl Kezor rozumie, szarlotka sie bawi :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 czyzby ich temat przerosl Kezor rozumie, szarlotka sie bawi :gwizdanie: szarlotka miała idealną konsystencje to co Panowie ? widzę, że omawiacie ważny temat przekonałeś mnie , to kaj idymy ?
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przekonałeś mnie , to kaj idymy ? no ja jutro mam wolny wieczor bo moja sie bawi na dysku w damskim gronie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przekonałeś mnie , to kaj idymy ? no ja jutro mam wolny wieczor bo moja sie bawi na dysku w damskim gronie :gwizdanie: to my też możemy jutro sie bawić w damskim gronie
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 przekonałeś mnie , to kaj idymy ? no ja jutro mam wolny wieczor bo moja sie bawi na dysku w damskim gronie :gwizdanie: to my też możemy jutro sie bawić w damskim gronie no nie wiem jak Ty ale ja ide sie bawić z koleżankami żony Arka
bakuś Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 kieżor, o której masz zamiar jutro zawitać ?
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 z koleżankami żony Arka moge wam tylko powiedziec ze jedną z kolezanek obydwaj znacie
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 z koleżankami żony Arka moge wam tylko powiedziec ze jedną z kolezanek obydwaj znacie my ? :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi