Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 jutro musze CB na trase założyć, bo dzisiaj się wdupiłem w taki korek na A4, że stałem godzine a jak juz stałem w korku to taki obciach z bagażnika antene wyciągać i stawiać na dach jak gdzieś taką dojrzę to od razu wyskakuję :slina: :jerk: http://content2.babesandbitches.net/g20307/3.jpg http://content5.babesandbitches.net/g20307/4.jpg http://content5.babesandbitches.net/g20307/6.jpg
WujekA4 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Wiadomo coś o tym zlociku w krakowie 11.04.10. będziecie tam jechać??
Bulik Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 siemacie Kato(urodzinowy nastrój)%%%% :drunk: co to za link co nie działa?????? musze sie z wami teraz sklikac bo za tydzień Bukowina to we wtorek u was musze zagościc :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 siemacie po dluzszej przerwie Będzie kolejna esa na katowickich :good: :good: ale znaczek S4 to tylko jeden jest ciągle :gwizdanie: przeciez ja taki caly czas w schowku woze :gwizdanie: na szczęście to Stanley dokona wyboru Somesowe raczej do jasnego koloru moim zdaniem np do mnie by pasowały co ty gadasz, wlasnie ze do ciemnego idealnie pasuja. Pani Basia ma dobry gust widze :gwizdanie: Kedzior co to za "X" wklejasz
stanley Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Spam nadrobiony i weekend masz szczęście, że mi Kędzior uciekł... :gwizdanie: bo miałem smaki pospamować
Bulczas Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Spam nadrobiony i weekend masz szczęście, że mi Kędzior uciekł... :gwizdanie: bo miałem smaki pospamować Dałbym radę Jedziesz jutro po fele :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Spam nadrobiony i weekend masz szczęście, że mi Kędzior uciekł... :gwizdanie: bo miałem smaki pospamować pospamowac to prawie jak posmarowac %%%%%%%%%%%%%%%%%
stanley Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Spam nadrobiony i weekend masz szczęście, że mi Kędzior uciekł... :gwizdanie: bo miałem smaki pospamować pospamowac to prawie jak posmarowac %%%%%%%%%%%%%%%%% Bulik, nie pij tyle [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 22:36_________________________________________________ AVUS kupione :?: not yet
Bulik Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Bulik, nie pij tyle dzis musisz wybaczyc ...taki dzień.......ALE WE WTORWEK JESTEM
stanley Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Bulik, nie pij tyle dzis musisz wybaczyc ...taki dzień.......ALE WE WTORWEK JESTEM szacun [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 22:39_________________________________________________ not yet aaa no to odliczasz juz godziny Basia mi odlicza
Bulik Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 szacun :wink4 jutro mi przypomnij :nabijasie: :nabijasie:
stanley Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 szacun :wink4 jutro mi przypomnij :nabijasie: :nabijasie: nie pisz w takim stanie na katowickich wszystko może zostać użyte przeciwko Tobie
A-rek Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Basia mi odlicza z tego co sie doczytalem to raczej nie podchodza jej avusy wiec pewnie odlicza ci czas od kiedy bedziesz spal w samochodzie
Rekomendowane odpowiedzi