Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko może zostać użyte przeciwko Tobie :wink4:

ale pisze prostro i bez błędów :cool1:

:dance:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moim zdaniem u Ciebie Stan by lepiej wyglądały te pięcioramienne s-line :gwizdanie:

Opublikowano

jestem :> byłem u znajomego na chwilkę i zrobiłem rundkę do katosów :gwizdanie:

Opublikowano

jestem :> byłem u znajomego na chwilkę i zrobiłem rundkę do katosów :gwizdanie:

Mogłeś podjechać do maka :naughty:
Opublikowano

Moim zdaniem u Ciebie Stan by lepiej wyglądały te pięcioramienne s-line :gwizdanie:

w B6 lub B7 :gwizdanie:tak [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 22:58_________________________________________________a może sobie kupię jakąś super stal :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 22:58_________________________________________________w końcu mam budżet ograniczony: 1000 zł - fele 17" z oponami w db stanie :decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 22:59_________________________________________________oczywiście ori Audi :cool1:

Opublikowano

w końcu mam budżet ograniczony: 1000 zł - fele 17" z oponami w db stanie :decayed:

niezapomnij że musi jeszcze zostać na impreze w go-go klubie :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: ktoś ma jakieś pomysły jak usunąć grzyb z auta?? bo odkryłem dziś plantacje pod siedzeniem kierowcy tam gdzie nawiew jest ;(
Opublikowano

To jak Kędzior reflektujesz mój grill za flaszkę która razem pijemy :decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 23:03_________________________________________________

:hi: ktoś ma jakieś pomysły jak usunąć grzyb z auta?? bo odkryłem dziś plantacje pod siedzeniem kierowcy tam gdzie nawiew jest ;(

:hi: Kanar :mysli: Są chyba jakieś środki na to :mysli:
Opublikowano

w końcu mam budżet ograniczony: 1000 zł - fele 17" z oponami w db stanie :decayed:

niezapomnij że musi jeszcze zostać na impreze w go-go klubie :gwizdanie:

już odliczyłem te 2000 zł na dwóch :gwizdanie:

Opublikowano

To jak Kędzior reflektujesz mój grill za flaszkę która razem pijemy

ok starogardzka może być?? hehe poluje na grilla z esy ale mi go sprzątłeś z przed nosa :tongue4:

Opublikowano

ok starogardzka może być?? hehe poluje na grilla z esy ale mi go sprzątłeś z przed nosa :tongue4:

No nie rób z siebie już takiego żula :gwizdanie: Wyborowa nie jest droga a dobra nawet :gwizdanie: Kto pierwszy ten lepszy :naughty:
Opublikowano

Jakiś error wyskakuje :gwizdanie:

Opublikowano

No nie rób z siebie już takiego żula :gwizdanie: Wyborowa nie jest droga a dobra nawet :gwizdanie: Kto pierwszy ten lepszy :naughty:

i właśnie za tego grilla będzie starogardzka i to CIEPŁA :evil:

:polew: :polew: :wink4:

nom mogę pożyczyć od ciebie tego grilla na jakiś czas :) i flaszeczkę się obruciii :wink4: i to niejedną mi się zdaję :gwizdanie:

Opublikowano

i właśnie za tego grilla będzie starogardzka i to CIEPŁA :evil:

:polew: :polew: :wink4:

nom mogę pożyczyć od ciebie tego grilla na jakiś czas :) i flaszeczkę się obruciii :wink4: i to niejedną mi się zdaję :gwizdanie:

To już wolę jakiegoś winiacza za 3zł niż tą starogardzką :sick3:
Opublikowano

i dalej ci nie wychodza :gwizdanie:

kliknij to wyjdą :wink4: przynajmniej powinny :decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 23:15_________________________________________________

To już wolę jakiegoś winiacza za 3zł niż tą starogardzką :sick3:

hehe niema lekko za karę będzie ta starogardzka :polew:

nie no żartuję przecież :wink4:

Opublikowano

Spoko przecież wiem że takiego syfu tu chyba nikt nie piję :gwizdanie:

A te linki coś nieteges ;([br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________Kto robi pssssyt :naughty:

Opublikowano

Kto robi pssssyt :naughty:

ja robię ciach ciach i gul gul mleka :decayed:

poslalem ci na gg linki powinny zadzialac niewiem czemu sie z tej strony otworzyc niechca :confused4: mi dzialaja

Opublikowano

Kto robi pssssyt :naughty:

ja robię ciach ciach i gul gul mleka :decayed:

poslalem ci na gg linki powinny zadzialac niewiem czemu sie z tej strony otworzyc niechca :confused4: mi dzialaja

No od razu lepszy humor :naughty: Linki pierwsza klasa :decayed: