Bulczas Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ja już wróciłem ciekawe jak tam Stanley i Kędzior
Adrenalina Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ja już wróciłem ciekawe jak tam Stanley i Kędzior już wracają z nowym nabytkiem
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ja już wróciłem ciekawe jak tam Stanley i Kędzior już wracają z nowym nabytkiem To elegancko trzeba by to oblać
Adrenalina Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ja już wróciłem ciekawe jak tam Stanley i Kędzior już wracają z nowym nabytkiem To elegancko trzeba by to oblać co to za tiger w avatarze?
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ja już wróciłem ciekawe jak tam Stanley i Kędzior już wracają z nowym nabytkiem To elegancko trzeba by to oblać co to za tiger w avatarze? Ktoś mi skasował mój poprzedni obrazek to zapodałem taki :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ja już wróciłem ciekawe jak tam Stanley i Kędzior już wracają z nowym nabytkiem kupili alu? jakie
Adrenalina Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 avusy 17[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________no chyba że te 17 to wersja dla mnie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 avusy 17[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________no chyba że te 17 to wersja dla mnie :gwizdanie: :good: - teraz je tylko do lakiernika na czarno i będzie mega :naughty:
Bulik Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 :good: - teraz je tylko do lakiernika na czarno i będzie mega :naughty: Krolu to nie są fele do Ciebie :doh1: :nabijasie:
krolu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 :good: - teraz je tylko do lakiernika na czarno i będzie mega :naughty: Krolu to nie są fele do Ciebie :doh1: :nabijasie: ja nie chcę avusów :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 :good: - teraz je tylko do lakiernika na czarno i będzie mega :naughty: Krolu to nie są fele do Ciebie :doh1: :nabijasie: ja nie chcę avusów :gwizdanie: ja też nie...
krolu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 :good: - teraz je tylko do lakiernika na czarno i będzie mega :naughty: Krolu to nie są fele do Ciebie :doh1: :nabijasie: ja nie chcę avusów :gwizdanie: ja też nie... :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Wrócili już z tych zakupów Bo coś długo. Nie wiem czy nie mijałem czarnego polifta na blachach SM i chyba miał ramki :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Wrócili już z tych zakupów Bo coś długo. Nie wiem czy nie mijałem czarnego polifta na blachach SM i chyba miał ramki :gwizdanie: tam pod go-go klubem? tak to my byliśmy ale niemów żeby Basia się nieskapła :gwizdanie: i jak cośto wersje przyjeliśmy że to 17" :gwizdanie: felgi moim zdaniem ładnie wyglądają
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Wrócili już z tych zakupów Bo coś długo. Nie wiem czy nie mijałem czarnego polifta na blachach SM i chyba miał ramki :gwizdanie: tam pod go-go klubem? tak to my byliśmy ale niemów żeby Basia się nieskapła :gwizdanie: i jak cośto wersje przyjeliśmy że to 17" :gwizdanie: felgi moim zdaniem ładnie wyglądają No ten playboy różowy
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Wrócili już z tych zakupów Bo coś długo. Nie wiem czy nie mijałem czarnego polifta na blachach SM i chyba miał ramki :gwizdanie: tam pod go-go klubem? tak to my byliśmy ale niemów żeby Basia się nieskapła :gwizdanie: i jak cośto wersje przyjeliśmy że to 17" :gwizdanie: felgi moim zdaniem ładnie wyglądają No ten playboy różowy dokładnie tam ale ciiiii :gwizdanie: i jak coś to daliśmy 2tys
stanley Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 jem właśnie obiad Rafał no mijaliśmy się na Grota Roweckiego (pod go-go klubem) Apropo: ma ktoś jakieś dystanse do sprzedania ??? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 jem właśnie obiad Rafał no mijaliśmy się na Grota Roweckiego (pod go-go klubem) Apropo: ma ktoś jakieś dystanse do sprzedania ??? :gwizdanie: dystanse do 18" :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi