Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Dopisany: 21 Marzec 2010, 03:38[/size]_________________________________________________Wyprzedziłem Miszkę o jeden post w katowickich ło żesz Ty mam teraz po równo
Kanar Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 miałem robićdziś lampy, ale dostałem rozkaz i ide na spacer :polew: z babami nie ma żartów
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 miałem robićdziś lampy, ale dostałem rozkaz i ide na spacer :polew: z babami nie ma żartów hehe nom niema oj niema, pamiętam jak się kiedyś mojej byłej sprzeciwiłem a byliśmy na zakupach to wzięła pora z reklamówki i mnie zlała na przystanku... kobiety są bez serca... :polew: pozatym witam wszystkich jak tam panowie po imprezce? jak tam bylo w spiżu?
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 miałem robićdziś lampy, ale dostałem rozkaz i ide na spacer :polew: z babami nie ma żartów hehe nom niema oj niema, pamiętam jak się kiedyś mojej byłej sprzeciwiłem a byliśmy na zakupach to wzięła pora z reklamówki i mnie zlała na przystanku... kobiety są bez serca... :polew: pozatym witam wszystkich jak tam panowie po imprezce? jak tam bylo w spiżu? miałem robićdziś lampy, ale dostałem rozkaz i ide na spacer :polew: z babami nie ma żartów hehe nom niema oj niema, pamiętam jak się kiedyś mojej byłej sprzeciwiłem a byliśmy na zakupach to wzięła pora z reklamówki i mnie zlała na przystanku... kobiety są bez serca... :polew: pozatym witam wszystkich jak tam panowie po imprezce? jak tam bylo w spiżu? za***iście :kox: wlasnie wstalismy i sączymy kawusie bo jakos kacyk sie maly pojawil :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 za***iście :kox: wlasnie wstalismy i sączymy kawusie bo jakos kacyk sie maly pojawil :gwizdanie: hehe to wy tam piliscie??
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 za***iście :kox: wlasnie wstalismy i sączymy kawusie bo jakos kacyk sie maly pojawil :gwizdanie: hehe to wy tam piliscie?? a jak Adaś był kierowcą
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jak Adaś był kierowcą radsiarz niepił?? to jak imprezka fajna była nom to elegansio :> były jakieś ciekawe niunie??
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jak Adaś był kierowcą radsiarz niepił?? to jak imprezka fajna była nom to elegansio :> były jakieś ciekawe niunie?? no byly i to duzo
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 siema hehe sprawdz czy masz jeszcze fele :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Auto stoi nienaruszone. Przez Ciebie nie pojechałem rezać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jak Adaś był kierowcą radsiarz niepił?? to jak imprezka fajna była nom to elegansio :> były jakieś ciekawe niunie?? no byly i to duzo ktoś coś wyrwał?? czy sami chłopaki się będą chwalić?? Auto stoi nienaruszone. Przez Ciebie nie pojechałem rezać :gwizdanie: nom najlepiej wszystko na mnie zwalić... jeszcze jest młoda godz
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No to zbieram sie powoli :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 11:53_________________________________________________Chłopaki się bawili we własnym gronie :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No to zbieram sie powoli :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 11:53_________________________________________________Chłopaki się bawili we własnym gronie :polew: do kościółka się zbierasz?
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Pomodlić się za takich jak Ty :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Pomodlić się za takich jak Ty :gwizdanie: czyli niby za jakich?? chodzi ci że o pięknych, młodych, inteligentnych? tak to cały ja :polew:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Pomodlić się za takich jak Ty :gwizdanie: czyli niby za jakich?? chodzi ci że o pięknych, młodych, inteligentnych? tak to cały ja :polew: Coś w tym stylu
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Coś w tym stylu :polew: kurde niewyspałem się coś
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Bulczas te Twoje fele nie są fajne są kurna Felek mega a Stanley wrzucił już te legendarne Avusy ?
Rekomendowane odpowiedzi