alvaro Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 W środę 18. kwietnia jadę wraz z 3. innymi kolegami do Starogardu Gd. gdzie kolega Rogal(otti) będzie pracował nad zwiększeniem liczby źrebaków pod maską. Moc jaką chciałbym osiągnąć to równe 170 KM i moment 400 Nm ale co wyjdzie to się okaże. Na razie wrzucam wykres serii (hamownia inercyjna) : co sądzicie na jego temat [/b]
spanky Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 widze ze dorosłeś do meskiej decyzji .... :twisted: a co do wykresu .... autko trzyma serie ... nie ma sie tutaj za bardzo co rozpisywac ...
Rogalotti Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja już wiem ile wyszło :twisted: . Myśle, ze jak tylko Alvaro dojedzie do domu to wkleii wykres
Szewczenko7 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No to zapodaj jakas informacje Rogalotti, :twisted:
alvaro Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Oczywiście jak to po powrocie od Rogala banan od ucha do ucha i jeszcze dalej. Bez słodzenia komukolwiek spotkałem dziś 2. Gości naprawdę znających się na swojej robocie, pełen profesjonalizm zero cwaniactwa i 100% satysfakcji, POLECAM (Witek vel Rogal z Wawy oraz Dawid vel Dave (AKP) ze Starogardu Gd.) i oto co wyszło z tego spotkania ( a wyszło, oj wyszło nawet więcej niż się spodziewałem; pomiar dokonany na hamowni obciążeniowej ) : nie działa mi upload i nie mogę wkleić wykresów chyba zwariuję :exclaim: na razie tylko podam a jutro wkleję : A4 od dziś legitymuje się mocą 178,6 KM/3830 obr i 403,8 Nm/2681 obr :exclaim: :exclaim: :exclaim:
wojtas-audi Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Nie no piekniee Napewno banan musi byc , teraz to zapitala , dobry wybor , gratulacje dla Rogala :twisted: :biggrin:
Ogi Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No to pieknie juz widze tego Banana na twarzy jak wracales :twisted: , musimy wkoncu tego minispota zrobic.
alvaro Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ogi, masz jeszcze szansę jutro skumać się z Rogalem Napewno banan musi byc widze tego Banana na twarzy jak wracales teraz to zapitala gratulacje dla Rogala :twisted: :biggrin: 4 x oj TAK :exclaim: przyspieszenie 0-100 km/h przed czipem 9,4 s po 8,9s ale to nie jest tak ważne jak elastyczność która teraz jest wprost bajeczna...
Ogi Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ogi, masz jeszcze szansę jutro skumać się z Rogalem Napewno banan musi byc widze tego Banana na twarzy jak wracales teraz to zapitala gratulacje dla Rogala :twisted: :biggrin: 4 x oj TAK :exclaim: przyspieszenie 0-100 km/h przed czipem 9,4 s po 8,9s ale to nie jest tak ważne jak elastyczność która teraz jest wprost bajeczna... Oj chyba duzo lepiej niz 8,9s lepiej powinno byc jak ogarniesz furke , co do zlapania Rogala to nie mam szans :frown: za duzo spraw obecnie na glowie mam, a i niunia jutro laduje na wymiane szyby, wirus musi poczekac do maja :twisted: .
alvaro Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Oj chyba duzo lepiej niz 8,9s lepiej powinno byc jak ogarniesz furke czas mierzony stoperem w tel Nokia 6230i trzymałem go w tej samej ręce w której zmieniałem biegi także wynik też może być wypaczony... :biggrin:
maudia4 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 gratulacje !!!!! a czy zauwazyles moze czy zmalala predkosc max???? bo ja to w poprzednim zawirusowanym stwierdzilem -- koni przybylo 20 ale odjelo z 20km /h max byl 190 pozdrawiam marcin
alvaro Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 czy to jest AWX YES :exclaim: a czy zauwazyles moze czy zmalala predkosc max???? jeszcze nie sprawdzałem maxa...
maudia4 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jakto ?? niesprawdziles?? no tak na tych naszych szutrach to troche trudno!!! musze potem do ciebie na priwa napisac w sprawie wymiany kilku elementow ktore ty u siebie na poczatku robles a ja zamierzam , chodzi mi o kilka wskazowek , acha mozesz mi na priwa napisac ile cie ta dzisjejsza frajda kosztowala bo ja jestem z gorzowa i blisko mam do poznania do kocara !! ale mi sie jacys drodzy wydaja wiec moze bym sie do wawy na wycieczke po tego chipa wybral , proszee wiec o info marcin
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 poziek napisał/a:czy to jest AWX YES rewelacja - gratki [ Dodano: 19-04-2007, 01:32 ] dymi??
Hugo Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 No super.Zobaczmy ile minie czasu i będzie Ci mało.Ja już się tak przyzwyczaiłem do tego co mam , że wydaje mi się jakbym miał zwykłego diesla
spanky Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 , że wydaje mi się jakbym miał zwykłego diesla no bo masz zwykłego diesla po chipsie ..... :twisted:
alvaro Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dymi?? ja nie zauważyłem ale kolego który jechał za mną powiedział że dymi w przedziale (4k-5k) Zobaczmy ile minie czasu i będzie Ci mało.Ja już się tak przyzwyczaiłem do tego co mam , że wydaje mi się jakbym miał zwykłego diesla nie no już nic więcej nie robię... narazie
spanky Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dymi?? ja nie zauważyłem ale kolego który jechał za mną powiedział że dymi w przedziale (4k-5k) p.s gratki wyniku ...
a4avant Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dymi?? ja nie zauważyłem ale kolego który jechał za mną powiedział że dymi w przedziale (4k-5k) Po co go az tak krecisz?Powyzej 4k to juz chyba nie ciagnie a nawet przed czpisem pewno Ci dymil.A mozesz mi kolego powidziec ile Cie taki chip kosztowal?
Rekomendowane odpowiedzi