Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

maly UPDATE:

018lx.th.jpg 019lx.th.jpg 020cy.th.jpg

Opublikowano

kozak... :gwizdanie:

Opublikowano

czarny spojlerek na klapie mógłby fajnie wyglądać... :mysli: może jakieś VT? a tak ogólnie to wygląda zaje*iście :good:

Opublikowano

czarny spojlerek na klapie mógłby fajnie wyglądać... :mysli: może jakieś VT? a tak ogólnie to wygląda zaje*iście :good:

dobrze gadaa, polac mu:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to ja z innej beczki....

Pawełku robi robotę :mysli::naughty:

bmw750.1.jpg

Opublikowano
  • Autor

tt powoli na sprzedaz .... jakby ktos szukal tete to polecam sie w tym sezonie ;)

cena ok 35 000zl ( wymieniony rozrzad / hamulce ori 4 tarcze ate 4 klocki nowe/ nowe sprzeglo sachs / cale nowe przednie zawieszenie ( gumy,drazki, itp ) / zawias h&r audio warte wraz z zabudowa ponad 10 000zl / nowa sekwencja z wysokiej polki ;) ( MJ (kazdy osobny) + Stag300+4 + Scorpion ST ) / skora na desce rozdzielczej / podsufitka w skorze/ boczki przerobione w skorze / fotele skorzane / grzane d*py / klimatronik/ asr / czarny dach / czarna dokladka / grill od 3.2 v6 / zabudowa bagaznika w skorze i materiale / felgi porsche 19" letnie / felgi 17" ori audi zimowe. ori przebieg 129 000km ( zrobilem nia 10 000km / nic sie nie psuje / sprzedaje bo chce inne auto ) wszystkie czesci maja maks 10 000km ( te ktore wymienilem )

wiekszy opis na 1 stronie

AUTO DALEJ JEST W UZYTKU WIEC PROSZE NIE ZAMYKAC TEGO WATKU ;)

[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 15:02_________________________________________________ps. nie spieszy mi sie z ta sprzedaza dlatego nie wystawiam jeszcze auta na allegro...

Opublikowano

no dobrze że zmieniasz ten giejowóz , aczkolwiek całkiem nieźle zaczynał wyglądać :good: , co masz w planach??

Opublikowano

ładny masz przemiał :decayed:

Opublikowano

teteta fajna, zastanawialem sie kiedy bedzie na sprzedaz bo ci sie znudzi :naughty:

Opublikowano

Ciekawe jaki następny furacz kminisz :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

obstawiam S/RS :gwizdanie:

Opublikowano

Ja raczej obstawiam jakiegoś Beetle'a lub inny ... babski samochód :decayed:

A tak poważnie, to mam nadzieję, że teraz faktycznie coś porządnego zapodasz.

Opublikowano
  • Autor

raczej na ta chwile przewiduje masowy lincz jakbyscie sie dowiedzieli co na ta chwile planuje po sprzedazy i czego szukam od jakis 2 tyg

Opublikowano

raczej na ta chwile przewiduje masowy lincz jakbyscie sie dowiedzieli co na ta chwile planuje po sprzedazy i czego szukam od jakis 2 tyg

ja już wiem , locha rwd pb manual :decayed:
Opublikowano

ja już wiem , locha rwd pb manual :decayed:

Tutaj, to by chyba aplauz zebrał.

Opublikowano

biemdablju :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Za beemke nie ma linczu... pewnie skoda :decayed:

Opublikowano

rs4

s6

Opublikowano

wolałby S4 B6 niż beemwu..

Opublikowano
  • Autor

to ja z innej beczki....

Pawełku robi robotę :mysli::naughty:

bmw750.1.jpg

na ta chwile tak jak aju wkleil parenascie postow wczesniej

szukam bmw e65 2002-2004 745i benzyna ( na ta chwile to na 99% takie auto chce kupic )

postaram sie znalezc zadbana sztuke ktora ma duza navi ( byly z mala tez :( ), fotele komfort, uchwyty na kubek ( duzo sztuk nie ma ), grzanie d*p... fajnie by bylo jakby byla wentylacja w fotelach i masaz ( tez w miare sporo sztuk to ma )...

kolor raczej obojetny...

wiem ze mozna trafic zadbana sztuke w dobrych pieniadzach. moze byc delikatnie uderzona ( np maska czy drzwi lub blotnik albo lampa i grill ... cos takiego ) chociaz lepiej zeby nie byla

od jakiegos czasu czytam na forach o tych autach i powiem ze to dobre auta ktore wcale nie sa koszmarnie drogie w utrzymaniu ... maja dwie glowne wady: przekladnia szybko sie sypie ( regeneracja ), wycieki z silnika ...

diesla nie biore pod uwage nawet. moze byc long lub nie ;)

spalanie 745i wyglada tak:

miasto toczenie sie - 15L

miasto normalna jazda taka jak wszyscy 16-17L

trasa normlanie 12L

m3 za drogie jeszcze :/

m5 .... za stare juz chyba

s4 b6 ... tez fajne ale jednak ciut za drogie

s6 c5 ... za stare juz tak jak m5 ( chodzi o bude )

e60 ... za drogie jesli szukac normalnie wyposazonej ... a w m-pakiecie to masakra w ogole

cl500 fajny ale tez drozszy niz e65 i jakos boje sie uzywanych mercedesow

350z ... 2 osobowy

cls... marzy mi sie ale ciagle bardzo drogi ( nie moje progi )

a8 d3 4.2 ... ciagle drogie ((((

droga eliminacji z tych aut zostalo mi tylko

e65 ( sensowny egzemplarz raczej zadbany mozna wyrwac za 45 000zl ! lub do oplat ponizej 40 000zl lekko uderzony ( leciutko ) co dla mnie nie jest problemem ). za 50 000zl nie ma problemu ze znalezieniem zadbanego egzemplarza z poczatku produkcji.