Gość mmcv Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Myslame ze Wy tak na jaja... :polew: na niektorych weselach DP wcale nie ma duzo :good:. Kazdy ma jakis gust ale osobiscie nie rozumiem jak tego mozna sluchac... To taki specyficznie "glupi" typ muzyki wpadajacy w ucho :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Myślałem, że sobie jaja robicie ale widze, że tu na poważnie No ale cóż, są gusta i guściki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Myslame ze Wy tak na jaja... :polew: na niektorych weselach DP wcale nie ma duzo :good:. Kazdy ma jakis gust ale osobiscie nie rozumiem jak tego mozna sluchac... "To taki specyficznie "glupi" typ muzyki wpadajacy w ucho..." sam sobie odpowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 to byla lekka ironia ale rozumiem ze nie zajarzyles . Te smiechy na koncu cos znacza :gwizdanie: Nie bede tu sie wdawal w dyskusje kto lubi niech slucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 mnie też się kilka kawałków podoba a jak chcecie wiedzieć to często słucham takiej muzy w samochodzie ze względów na dzieci bo one wtedy nie skakają po samochodzie ostatnio słuchałem Białe Róże w różnych wykonaniach bo młody załapał gdzieś to piosenkę i non stop tato jeszczeraz na okrągło więc muza jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Z weselno-biesiadnych dobrze wpadają w ucho mixy: http://www.youtube.com/watch?v=5r_mvey8Yxo http://www.youtube.com/watch?v=vZhFHPdNCuM&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 to jest the best nawet murzyny śpiewają :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To i ja coś podobnego wrzuce jak sokolnh ale :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 coś czuje, że większość z klubu a4 podbije teraz frekwencje oglądalności disco na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Czekam na jakieś ciekawe utwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 było już Cub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 :polew: :polew: Były już to!! Ale powiem ci ze to jest zajebi*** nuta hehe :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 hmmm moze i było widocznie nie zauważyłem :gwizdanie: ps. tylko nie piszczie Cuber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ps. tylko nie piszczie Cuber powstrzymałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 :polew: :polew: Mod i nie czyta wątku wklejałem na początku. Nuta wymiata i to prezesa strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Cliver - Gaz Gaz Gaz bez tego nie ruszam sie z domu :> http://marcin504.wrzuta.pl/audio/0zDG1CsJHeq/gaz_gaz_wciskam_do_dechy_az i tu slowa dla tych co lubia karaoke Auto mam, a w nim silniki dwa, Gdy glina ściga mnie, Odpalam drugi też. Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, Gaz, gaz, gaz policja goni nas, Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, Gaz, gaz, gaz słychac syreny wrzask. Jade więc, przed siebie, cały kraj Gdy wykroczenie mam, silniki włanczam dwa. Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, Gaz, gaz, gaz policja goni nas, Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, Gaz, gaz, gaz słychac syreny wrzask. Fajnie jest, ten ped podnieca mnie, Gdy chcę mieć wiekszy czad, Włanczam silniki dwa. Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, Gaz, gaz, gaz policja goni nas, Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, Gaz, gaz, gaz słychac syreny wrzask. Ścigam się, niebiescy gonią mnie, A gdy to nudzi mnie, Wyciskam 305. Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, | Gaz, gaz, gaz policja goni nas, | Gaz, gaz, gaz wciskam do dechy, | Gaz, gaz, gaz słychac syreny wrzask.|2x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 żółty ananas o kurfa :polew: :polew: :polew:http://www.youtube.com/watch?v=ADY8UMeleWc czego chcesz dziewczyno tarzana :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 :polew: :polew: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Chodź na molo zaśpiewamy disco polo http://www.youtube.com/watch?v=hBSCM_xHL7U&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi