Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRB] S line ściema szybek dvd ,kamerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby nie było takiego efektu jak u mgtan'a... Tylko zastanwiające dlaczego tak jest jak dobiera się wszystko tak jak powinno być? :mysli: U mnie po założeniu sprężyn H&R wszystko ładnie usiadło o ok. 3,5cm (przód i tył). :good::notworthy:

Opublikowano

właśnie takiego efektu się spodziewam tutaj niestety...prawie jak u mnie... ale w gorszym wariancie... że będzie przód wysoko, a tył nisko.

Opublikowano

właśnie takiego efektu się spodziewam tutaj niestety...prawie jak u mnie... ale w gorszym wariancie... że będzie przód wysoko, a tył nisko.

Czyli też średnio. :confused4: Cały czas zastanawia mnie fakt, że zakup "wydawałoby się" odpowienich sprężyn nie daje oczekiwanego rezultatu. Może trzeb byłoby zakupić na przód sprężyny z innej kategorii wagowej? :mysli:
Opublikowano

Czyli też średnio. :confused4: Cały czas zastanawia mnie fakt, że zakup "wydawałoby się" odpowienich sprężyn nie daje oczekiwanego rezultatu. Może trzeb byłoby zakupić na przód sprężyny z innej kategorii wagowej? :mysli:

[/quot

tylko jakie :mysli: :mysli: :mysli: myślałem ze jak bedą ori to bedzie :good: a tu :wallbash: zastanawiam sie nad EIBACH / PRO KIT sam nie wiem
Opublikowano

tylko jakie :mysli: :mysli: :mysli: myślałem ze jak bedą ori to bedzie :good: a tu :wallbash: zastanawiam sie nad EIBACH / PRO KIT sam nie wiem

Ja też mówię o ORI tylko o sprężynach/amorach z innej kategorii wagowej. :mysli: Ja też chciałem ORI zgodnie z kategoriami wagowymi wg wlepy w moim wozie ale po tym jak mgtan się na tym przejechał [zamówił zgodnie z wlepą], zrezygnowałem z tego i zakupiłem springi H&R i jak na tą chwilę efekt jest super. :good: Zerknij do mojego wątku. :rolleyes:
Opublikowano

I tak jest pięknie ... :kox:

Opublikowano

I tak jest pięknie ... :kox:

jeden co mnie pocieszył :good::tongue4:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:22_________________________________________________szykuje się kolejne rezanie lotka w drodze :kox:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:26_________________________________________________a dziś dotarł Bose

SS100164.jpg

[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 23:18_________________________________________________promocja była nawet gniazdo jest :kox:

Opublikowano

Fajnie, że z gniazdem Ci się udało dorwać. Mnie czeka to samo, właśnie wczoraj doszedł cały system bose, kolo dołożył jeszcze całą wiązkę od rns-e z tą wtyczką do wzmaka, ale niestety wtyczka od radia upitolona.

Opublikowano

Małymi kroczkami do przodu :> graty S line

05012011724.jpg

25012011729.jpg

[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 22:33_________________________________________________fotka z zimowej trasy do PL

19122010718.jpg

Opublikowano

Gdzie kolego dorwałeś listwy S-line bo szukam i szukam... :gwizdanie:

Opublikowano

mieszkam w UK i tu trafiły mi się bardzo tanio i jeszcze dyfuzor dostałem gratis :evil:

co myślicie jak by dyfuzor zostawić w srebrnym kolorze :mysli:

a listwy w kolor jak lotka

Opublikowano

Może byś coś znalazł dla mnie... :wink4:

Ja bym jednak dyfuzor pod kolor zrobił... :cool1: Może ktoś VT zrobi dla Ciebie. :good:

Opublikowano

czekam na VT jak ktoś się zlituje

ciężko trafić listwy a jak już są to cena powala ja trafiłem przez

przypadek gość miał do sprzedania lusterka a ja zapytałem o listwy i się znalazły

jeśli coś uda mi się znaleźć to dam ci znać :)

Opublikowano

kupuj listwy s4... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

[...]jeśli coś uda mi się znaleźć to dam ci znać :)

Będę wdzięczny. :good:

kupuj listwy s4... :gwizdanie: :gwizdanie:

Te znaleźć tym bardziej graniczy z cudem. :kox: Poza tym do tych listw nie zmienia się progów? :mysli:
Opublikowano

Dla mnie ORI... :naughty::wink4:

Opublikowano

Te znaleźć tym bardziej graniczy z cudem. :kox: Poza tym do tych listw nie zmienia się progów? :mysli:

Nie zmienia się progów :)

Opublikowano

Gdzieś mi się obiło o uszy ale to jak widać pogłoski. :wink4: Czyli tak samo się je montuje jak S-Line?