Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś ważył ese z połową baku ? :gwizdanie:

Opublikowano

ktoś ważył ese z połową baku ? :gwizdanie:

Dogi z Knurowa ( tak tak - w knurowie jest S4 :decayed: ) będzie ważył swoje S4 dokładnie w tym miejscu gdzie ja - będę miał dokładne porównanie :wink4:

Opublikowano

nie to był pierwszy ich przejazd a ten ze środka który wrzuciłem był później :wink4:

Poziek zarzuć filmik jak z miejsca ruszali bo widzę że z rolki mieli skilla :)

Opublikowano

Miron, byłbyś jakoś niedługo w Krk :decayed: ?

Po tym filmie z Oniaka z Norbim, tym większa chętkę mam żeby z Toba na kresce stanac :decayed:

Opublikowano

Miron, byłbyś jakoś niedługo w Krk :decayed: ?

Po tym filmie z Oniaka z Norbim, tym większa chętkę mam żeby z Toba na kresce stanac :decayed:

chcesz poczuć spaliny traktora przed sobą?? :naughty:
Opublikowano

Bardzo chętnie :decayed:

Może wreszcie mnie jakiś kombajn objedzie :decayed:

Opublikowano

Po tym filmie z Oniaka z Norbim, tym większa chętkę mam żeby z Toba na kresce stanac :decayed

JA tez :naughty:
Opublikowano

Tukan, wirusowałeś swojego?

Opublikowano

Tukan, wirusowałeś swojego?

:no:
Opublikowano

A hamowałeś?

Błagam, przynajmniej powiedz, że go chociaż raz tankowałeś :decayed:

Opublikowano

Po tym filmie z Oniaka z Norbim, tym większa chętkę mam żeby z Toba na kresce stanac :decayed

JA tez :naughty:

I ja chętnie się styknę :kox:

Opublikowano

Czyli co, Poź, niedługo w Krakowie jesteś :decayed: ?

Opublikowano

Czyli co, Poź, niedługo w Krakowie jesteś :decayed: ?

skąd wiesz ? Cuber coś ci mówił ? :decayed:

tak będę :kox:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 16:23_________________________________________________Mironku wpadasz do Kraka na popijawę ? :cool1::decayed:

Opublikowano

jak w praktyce sprawują się Recaro w porównaniu do s-linowych z B6?

konkretnie ciekawy jestem trzymanie bocznego przy szybko pokonywanych zakrętach,czuć różnicę?

bo w swoich z B7(porównywalnych z B6) życzyłbym sobie lepszego trzymanie,dosyć szybko pokonuję zakręty(nówki Micheliny starczyły mi na 20tysi km) i troszkę mi tego brakuje :disgust:

Opublikowano

konkretnie ciekawy jestem trzymanie bocznego przy szybko pokonywanych zakrętach,czuć różnicę?

bo w swoich z B7(porównywalnych z B6) życzyłbym sobie lepszego trzymanie,dosyć szybko pokonuję zakręty(nówki Micheliny starczyły mi na 20tysi km) i troszkę mi tego brakuje :disgust:

Siemian zajeżdża opony w 10tyś no może 15 regularnie. Co do foteli to nie ma jakiś kolosalnych różnic.

Opublikowano

Siemian zajeżdża opony w 10tyś no może 15 regularnie. Co do foteli to nie ma jakiś kolosalnych różnic.

różnica powiedziałbym jest - ale nie jakaś oszałamiająca :wink4:

Opublikowano

zastanawiałem się nad zmianą foteli. Mam u siebie s-lineowe z b6 i szczere mówiąc przy szybkich partiach zkrętów to w nich latam. Ponieważ jezdziłem w s-lineowych b7 i doszedłem do wniosku że jest to praktycznie to samo więc szukałem foteli recaro.

Jednak gdy usiadłem w fotelach recaro to doszedłem do wniosku że róznica jeśli jest to tak minimalna że nie ma się co napalać jak ślepy na suchary... Róznica jeśli jest, to naprawde niewielka. Może recaro są minimalnie twardsze. W tym przypadku to bardziej chodzi o wygląd.

Opublikowano

zastanawiałem się nad zmianą foteli. Mam u siebie s-lineowe z b6 i szczere mówiąc przy szybkich partiach zkrętów to w nich latam. Ponieważ jezdziłem w s-lineowych b7 i doszedłem do wniosku że jest to praktycznie to samo więc szukałem foteli recaro.

Jednak gdy usiadłem w fotelach recaro to doszedłem do wniosku że róznica jeśli jest to tak minimalna że nie ma się co napalać jak ślepy na suchary... Róznica jeśli jest, to naprawde niewielka. Może recaro są minimalnie twardsze. W tym przypadku to bardziej chodzi o wygląd.

to zmien na fotele z rs4 b7 ;) ( nie te recaro co ma miron ... tylko te mega kubelkowe ;P )

ps. zeby nie bylo OT to:

miron jakies mody planujesz w najblizszym czasie ?