Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowy FIAT BRAVO silnik 1.4 16v T-JET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja stane w obronie fiata :smile: miałem seicento od nowości 1.1 i mucha na nim nie siadała silniczek jak zegarek olej co 15tyś wymieniałem i śmigał aż miło przy sprzedaży stan licznika 155tysięcy km, oleju nie brał a różne rzeczy nim robiłem :biggrin: , czasem pogoniłem audi 80b4 :lol: .samochodzik widuje czsem i nowy właściciel też nie ma z nim problemu. sej-był bezawaryjny miło go wspominam. no ale jak moją :a4fan: bym miał od nowości to po 155tysiącach dizelek byłby dopiero dotarty ,a stan seja miałby przy 350 tysiącach :rotfl: ps.sej miał mocną zawieche przy 100tyś wymieniłem tylko amorki bo nie było żadnego stuku, aż na giełdzie się dziwili.

[ Dodano: 19-04-2007, 21:28 ]

fakt że jak teraz wsiadam do seja kolegi to jak taczką bym jechał takie to malutkie i twarde

Opublikowano
Moze i fajne, ale to FIAT :rotfl:

... i to wszystko w tym temacie :biggrin:

Opublikowano

Przed Audi miałem fiata przez 5 lat i powiem wam jedno większego gówna nie ma.Może i wyglądają nieźle ale jakość wykonania i zastosowane materiały pozostawiają wiele do życzenia.No i jak zacznie się piepszyć to z warsztatu trudno wyjechać a ceny :bicz: Jak zostawiłem 5 tysiączków w serwisie to zrozumiałem ,że najwyższy czas to sprzedać i markę tą omijać szerokim łukiem. Tylko Audi :a4fan:

Opublikowano

osobiście , najgorszy fiat to BRAVA kolega kupił , ciągle problemy z układem chłodzenia i olejem. mówiłem żeby kupił ode mnie seja :rotfl: taki mały 4 koła i silnik nie ma się co psuć.

Opublikowano
Żadnych aut na 'F'. Fordów, Fiatów i francuskich :twisted:

jestem za zadnych samochodow na F a fujjjjjjjjjjjjj :rotfl:

Opublikowano
Ford gowno wort a fiat jego brat, tyle w temacie fiatow
Żadnych aut na 'F'. Fordów, Fiatów i francuskich
jestem za zadnych samochodow na F a fujjjjjjjjjjjjj

Dlaczego nie kochacie samochodów/?

Opublikowano

samochody kochamy - wynalazki do przemieszczania sie z punktu A do B - niekoniecznie

Opublikowano

No troche przesadzasz nowe fiaty to nie maluchy a zresztą czym się tu przejmować :rotfl:

Opublikowano

ogólnie fiat to szmelc.. ale JTD robią ciekawe .. ale i tak nic nie przebije TDi :)

Opublikowano
ogólnie fiat to szmelc.. ale JTD robią ciekawe .. ale i tak nic nie przebije TDi :)

hym BMW swoimi dieslami ostatnio polozyla wszystkich na lopatki nawet Tdi :cool: . Co nie znaczy ze moim nastepnym samochodem ( poza S4 do zabawy :) ) bedzie A4 B7 3.0 Tdi :)

Opublikowano
BMW swoimi dieslami ostatnio polozyla wszystkich na lopatki nawet Tdi :cool: . Co nie znaczy ze moim nastepnym samochodem ( poza S4 do zabawy :) ) bedzie A4 B7 3.0 Tdi :)

widzę, że mamy identyko opinię :cool:

Opublikowano
Yelo a Ferrari :question:

To taka sportowa wersja Fiata :eek: :rotfl:

A tak nieco poważniej, to legenda i piękne sportowe auta, ale niezawodność na poziomie Alfy i Maserati, czyli naprawiaj, a nie jeźdź :rolleyes:

A co do D by BMW i :audi: TDI, to nowy 204-konny 2.0 robi wrażenie. Zwłaszcza w temacie spalania, jak to ma brać tyle co nic w wysokim klocku, jakim będzie Q5, to jestem pod wrażeniem. Ale dzisiaj jak wsadziłem nos w bagażnik Touarega 3.0 TDI, to nie udało mu się mi odskoczyć :twisted: ADP Power :rotfl:

Opublikowano
A tak nieco poważniej, to legenda i piękne sportowe auta, ale niezawodność na poziomie Alfy i Maserati, czyli naprawiaj, a nie jeźdź

o, bardzo fajnie podsumowałeś .... bo inni dość słabo wypadli...

nowy 204-konny 2.0 robi wrażenie

mam nadzieję, że trafi do A4 też....

Opublikowano

jakoś nigdy nie chciałbym mieć fiata może i silnicek fajny...ale jak juz to powiedział ktoś " to fiat" brat forda.. a jaki jest ford wszyscy wiedzą ;p. najlepszy chłyt reklamowy fiata gwarancja 1 000 000km przez 3 lata hahahaha policzcie sobie ile trzeba robic kilometrów dziennie ;] praktycznie żyje się w samochodzie ;]

Opublikowano
fiata gwarancja 1 000 000km przez 3 lata

ile jest gwarancji na nowe Audi ? :wink:

Ja zdaję sobie sprawę dlaczego Fiat dał tak, ale jednak jest to rok więcej niż w Audi.

Opublikowano

Dali by 300tys i 4 lata :) . Ale cos sie ruszylo za sprawa KIA z ta gwaranacja.