krzysztof_waldi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam. Czy istnieje taka możliwość aby przekodować oryginalne radio CONCERT, tak aby po zamknięciu samochodu kluczykiem samo wyłączyło się? Pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Nie. Ale podłączając odpowiednio kable może się wyłączać po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
domelq Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie istnieje taka możliwość, ale być może zadział to tak jak opisał szogun0
krzysztof_waldi Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 Po wyjęciu klucza ze stacyjki wyłancza się. Ale chciałbym miec pewnosc ze przy zamknięciu jest wyłączone. Dziecko juz raz zostawiło włączone.
pox Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zrobić to by się dało, ale myślę że trochę reaznia by z tym było.
pwrlax Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam. Czy istnieje taka możliwość aby przekodować oryginalne radio CONCERT, tak aby po zamknięciu samochodu kluczykiem samo wyłączyło się? Pozdrawiam Nie wiem jak w modelach B5 ale w B6 radio wyłączy się samo po 60 minutach jeśli kluczyka nie ma w stacyjce. Może tutaj jest jakieś pole manewru- zmiana podłączenie, przekodowanie itp.
krispa65 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Nie wiem jak uciebie, ale u mnie w autku z 1999 r. radijko wyłącza się samo po upływie 60 minut :>
Narcyz 35 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 W B5 też się wyłącza , bynajmniej u mnie.
motor144 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 W B5 też się wyłącza , bynajmniej u mnie. U mnie tak samo, więc nie ma raczej obawy że rozładuje akum jak włączone zostanie na postoju po wyjęciu kluczyka ze stacyjki bo będzie chodzić tylko przez 1h.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kololego nie na obaw że rozładuje aku u mnie tez tak jest że jak sie wyjmie kluczyk i włączy radio to pogra tylko pez 1 godzine a potem samo sie wyłączy. Wiec musisz przetestowac u siebie właczyc radyjko i po 1 godzinie pójśc do audi zobaczyć czy samo sie wyłaczyło
Rekomendowane odpowiedzi