Tukan Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No i sie stalo zakupilem S4 nie bede sie rozpisywac powiem tylko tyle ze przebieg to 199 tys km,auto ze Szwajcarii sprawdzone w BB w CompSporcie silnik stan bardzo dobry co jest najwazniejsze Wyposazenie normalne bez szalenst,skóra w idealnym stanie,jest pare detali do poprawek takiej kaspalona przetwornica zenona,nie dzialaja sprykiwacze zenona.Pare fotek,jak zrobie kiedys lepsze to wstawie. http://picasaweb.google.pl/tukan2009/AudiS4?authkey=Gv1sRgCJzS28iC0-jlHw#
wustyle Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 nie moge sie doczekac kiedy i ja napisze, ze wlasnie nabylem E-se gratulacje
wustyle Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 kolega ode mnie z pokoju wlasnie sie przymierza do E-sy pytal dzis o spalanie (zna sie na motoryzacji wiec wie co bierze - gaz nie wchodzi w rachube) czy zmiesci sie bez butowania w 15 l/100 km w miescie powiedzialem, ze tak przed chwilka pokazalem mu zdjecie budzika, na ktorym widac 13 l/100 km i juz sie chlopak cieszy
Tukan Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 To nie jest spalanie w miescie tylko odcinki po 70 km i troszke po krakowie Wiec w 15 w miescie powinien sie miescic
wustyle Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 nie no, jak kumam, bo auto stalo podczas robienia zdjec 15-17 l jest do przyjecia przez kolege mojego
letallec Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Gratulacje zakupu i zycze bezawaryjnej jazdy.
Iverson Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 no i git , ogarnij furkę i porób ładne fotky , zegar analogowy to wychodził po lifcie??
krzyniek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 no panie Tukan masz opóźnienie miałeś wstawić eSę wcześniej na forum
Tukan Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 no i git , ogarnij furkę i porób ładne fotky , zegar analogowy to wychodził po lifcie?? Oba elektroniczne to dopiero 2000r. it chyba dopiero od marca albo kwietnia czy jakos tak
Tukan Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 Tukan, to jest ta z Bielska, z komisu ? Tak a co?
rafalekx Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Pogratulować wozidła Brak relingów mi trochę przeszkadza :gwizdanie: I te lampki tył Większa felga i będzie cacy Ładna seria
siemian Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 byłeś w Bielsku i się nie odezwałeś??[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 17:33_________________________________________________o jezuuu ściągnij szybko tą ramke inter-gówna bo zgorszenie siejesz
bakuś Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Bardzo fajne autko - w końcu eSka, ale faktycznie... kombi bez relingów jakieś takie gołe jest. No i to drewno...
siemian Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 tylne światła fuuuu... rszeta bardzo ładna. FISik do naprawy...
Iverson Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ive się nudzi i się eSie przygląda bo mi sie wydaję ,że lewa strona była kiedyś kombajnem
grippen Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 fiu fiu troszke mnie tylne lampy nie pasują a reszta :kox:
Tukan Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 Ive się nudzi i się eSie przygląda bo mi sie wydaję ,że lewa strona była kiedyś kombajnem Ze jak? po polsku prosze [br]Dopisany: Lipiec 09, 2009, 06:14:59 _________________________________________________ o jezuuu ściągnij szybko tą ramke inter-gówna bo zgorszenie siejesz A cos z tym komisem nie tak? Mi to auto zostalo polecone wiec je ogladnolem wszystko bylo ok wiec przygarnolem ja
Rekomendowane odpowiedzi