Tukan Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 Widzisz tak bywa pojachalem ogladac bo mialem blisko i wszystko mi pasowalo wiec dokonalem zakupu,moja to seria wiec wyscig nie ma sensu
kosiniak Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 tukan to teraz możemy sie zmierzyć będziesz żałował czego nie kupiłeś a teraz jest za 26 ostatnia cena a co ty sprzedajesz? poka?
kranik66 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Super wozidło Jest trochę do zrobienia ale wszystko w swoim czasie Tukan a co się stało z twoim TDI? było zapytanie o ocenę twojego auta i gościu twierdził ,że auto mu się podoba ale nie wie czy wynikiem tylu przeróbek nie jest wypadkowość auta :polew:
Tukan Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Moje auto jest teraz własnoscia kolegi z forum
hteb Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jesli chodzi o rezanie to jak bede robic ale nie predzej jak w przyszlym roku to tak:Chlodnica oleju,IC z RS4,program i tyle Narazie 265+quattro+6gear mi wystarcza w zupelnosci Co bedzie dalej czas pokaze Dobry plan Ładna Srebrna Avant
gelon Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jesli chodzi o rezanie to jak bede robic ale nie predzej jak w przyszlym roku to tak:Chlodnica oleju,IC z RS4,program i tyle Narazie 265+quattro+6gear mi wystarcza w zupelnosci Co bedzie dalej czas pokaze Dobry plan Ładna Srebrna Avant Bardzo dobry plan Jeśli starczy funduszy dopisz do listy sprzęgło RS4 bo po programie może się przydać Kolejny avant ze słusznym napędem i silnikiem
kosiniak Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 sprzeglo ori styka i do 400ps i to sprawdzone
aw69 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Jesli chodzi o rezanie to jak bede robic ale nie predzej jak w przyszlym roku to tak:Chlodnica oleju,IC z RS4,program i Jakby co mam do sprzedania takie coolery od RS4 jak masz chec to wal na PW.
Rekomendowane odpowiedzi