ems Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Witajcie, jak w temacie, czy Waszym zdaniem gra jest warta swieczki ?
ToXiC Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 jak masz takie mozliwosci to jak najbardziej gra jest warta swieczki, tez zwlekalem nad taka decyzja i teraz gdy juz mam rns-e nie żałuje jestem bardzo zadowolony
mydlo Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 czy Waszym zdaniem gra jest warta swieczki ? uwierz mi że gra jak najbardziej warta świeczki tylko troszeczkę przy tym roboty jest, ale później się odwdzięczy tobie RNS-E
Kocky Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 jak w temacie, czy Waszym zdaniem gra jest warta swieczki ? Chyba zdajesz sobie sprawę, że zadałeś dość ogólne pytanie... To chyba zależy czego oczekujesz po rns-e... Bo dla jednego może być warto, a dla innego nie.
NUTI Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witajcie, jak w temacie, czy Waszym zdaniem gra jest warta swieczki ? To tak jak lizać loda przez szybe lub lizać na żywo RNS-E znajdziesz na aukcjach od 1400zł kosz 2 DIN 200zł antena GPS 30zł adapter 80zł przejściówka do wtyczki antenowej chyba 40zł i masz kolego wszystko
ems Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 To tak jak lizać loda przez szybe lub lizać na żywo RNS-E znajdziesz na aukcjach od 1400zł kosz 2 DIN 200zł antena GPS 30zł adapter 80zł przejściówka do wtyczki antenowej chyba 40zł i masz kolego wszystko tzn. że nie moge wykorzystac obecnej anteny GPS ? kosz 2 din mam w tej chwili wiec jego zakup odpada. Co z panelem sterowania nawigacja który mam obecnie przy podłokietniku ? Pytam sie gdyż obecna nawigacja w sumie sie sprawdza. Na daną chwilę moge jednoczesnie słuchac płyty CD (symphonyII z wbudowana zmieniarka) i korzystać z nawigacji. W przypadku instalacji RNS-e zostaje mi albo jedno albo drugie albo dodatkowy zakup zmieniarki. Na plus RNS-e przemawia wygląd plus możliwość odtworzania mp3 i byc moze wieksze możliwosci jesli chodzi o podlaczenie tel. przez bluetooth. Z drugiej strony nie zawsze parkuje na strzezonych parkingach wiec wyglad RNS-e moze przyciagnac również amatorów cudzej własnosci Najbardziej zalezy mi na opinii osób, które zmieniły mała navi na duza i mogą w pałni docenić zalety i wady ( brak polskiego lektora ?). Ja niestety nie miałem mozliwosci bawic sie RNS-e wiec mam tyle pojecia ile na forum zdazyłem poczytac. Gdybym wczesniej nie posiadał wbudowanej navi to pewnikiem przez mysl by mi nie przeszło nic innego jak zakup RNS-e
loope Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Kolego ja zmieniałem z DX na RNS-e. Elementy jakie były mi potrzebne to: RNS-E (musisz kupić) Kosz 2DIN (Ty nie musisz ) Klimatronik pod RNS-E (Ty nie musisz skoro masz radio 2DIN) Adapter (musisz kupić) Przejsciowka (musisz kupić) Antena GPS (musisz kupic) co do panelu sterowania to wywalał błąd ... ja go po prostu wyciągnąłem i odpiąłem wiązkę kabli ... i go z powrotem wsadziłem ... jest bezużyteczny [ mogę sprzedać komuś komu się przyda ] ... możesz w to miejsce znaleźć sobie schowek np. na paczkę fajek Przy nawigacji RNS-E też możesz mieć włączoną nawigowaną trasę i słuchać muzyki, bądź z karty SD [ nie SDHC ], bądź ze zmieniarki jeśli zakupisz. Co do lektora ... jeśli jadę sam, to mam włączonego lektora po English, jeśli jadę z innymi to go poprostu wyłączam i skupiam się na FISie bądź mapie na wyświetlaczu. Będziesz potrzebował więcej info ... wal na PW.
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Niby spoko, ale właśnie musisz podmieniać cały kosz
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 ja zmienilem na RNS E z malej nawigacji co chcesz wiedziec to pisz na PW...ZRESZTA KOLEDZY WSZYSTKO OPISALI CO I JAK :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi