Norbi TDI Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Od kiedy kupiłem auto miałem problem z tym schowkiem, odstaje od deski ,drzwiczki jakoś wiszą,efekt wizualny jest fatalny :frown: może mi ktoś poradzi jak to zrobic, odkręciłem go dzisiaj całego ale nic nie jest krzywe idealnie pasowny na śruby przy desce itd. mysle że same drzwiczki cos pierdziolą. Jest możliwosc spasowania tego jakos
dark79 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 spróbuj wyregulować na śrubach mocujących
Simon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Na pierwszym to normalne na drugim nie... i może być problem z samymi tymi blachami do których przykręcasz schowek, ktoś mógł je niestety tak poskręcać po rozbiórce kokpitu. Ale zrób tak jak pisze Dark najpierw
Kiors Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 mam dokladnie to samo :/ moglbys zrobic zdjecie z lokalizacja tych srobek do regulacji? Jesli oczywiscie to co pomoze bo w przeciwnym razie nie ma sensu ruszac tego co nie trzeba :/
Norbi TDI Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2007 spróbuj wyregulować na śrubach mocującychWłasnie żę próbowałem i to nic nie dało, mysle tu o tych śrubach które są w schowku po obydwu stronach i przy zamku czy są jeszcze jakies inne
schiller Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 mialem to samo.muszisz wyregolowac ten bolec w gornej czeski schowka na ktorym sie trzyma zamek. odkreca sie go chyba imbusem. teraz jestem w pracy ale jak wroce do domu do moge zrobic fotke i ci pokazac jakbys chcial.
tomi Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 mialem to samo.muszisz wyregolowac ten bolec w gornej czeski schowka na ktorym sie trzyma zamek. odkreca sie go chyba imbusem. teraz jestem w pracy ale jak wroce do domu do moge zrobic fotke i ci pokazac jakbys chcial. schiller zrób fotkę please , bo mam podobny problem :smile:
schiller Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 prosze bardzo: chodzi o ten bolec. natomiast tu widac jak go mozna regolowac: po prosty odkrecic srubke i przesunac (jezeli schowek odstaje) do tylu.
Kiors Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dzisiaj przy tym siedzialem i udalo mi sie podniesc o 1 mm Myslalem ze wystarczy poprawiania ale jednak sie okazalo ze za malo poprawilem. Schowek odstaje jednak troche mniej niz na 2 fotce w tym temacie, teraz wiadomo za co sie zabierac Wykrecilem caly schowek i tam gdzie sa te kolka czerwone sa blachy do mocowania srobek. Troche je przygialem do srodka kokpitu ale sie okazalo po calej operacji ze za malo i efekt nie jest zadowalajacy i nadaje sie do poprawy. Aha jesli ktos chce sie zabierac za to, to nie zapomnijcie odlaczyc kabelkow od swiatelka w schowku Nie chcialo mi sie rozkrecac tego drugi raz, ale napewno to poprawie w najblizszym czasie.
Norbi TDI Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 O właśnie może tak to zrobie :exclaim: jak już poprawisz dokładnie to daj fotke z efektem koncowym jestem ciekawy
Rekomendowane odpowiedzi