Tomeks Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 spoko, założyłem pas cnoty :tongue4 carbonowy ale oszukali cię,to była folia carbon,tania i rozciągliwa :gwizdanie: jedyna zaleta,to że zadziałała jak prezerwatywa :gwizdanie: ...ale to zawsze jakieś pocieszenie
Bedi Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Dziękuje za wspaniałą imprezę ( co prawda byłem tylko w sobotę ) ale było rewelacyjnie. Podziękowania wielkie dla Pań które na lotnisku dzielnie zaopiekowały się "świeżakiem" No i na 1/4 wygrałem z Kuredu ( oczywiście tylko wg pomiarów czasowych ) Super było Was poznać, porozmawiać, pobawić. Za wieczorną niedyspozycje najmocniej przepraszam Mam nadzieję że niedługo uda mi się wrzucić foty Pozdrawiam
Alona Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 panowie i panie gdzie sa wszystkie zdjęcia, które mi robiono podczas zlotu, bo ani jednego nie widziałam?? :kox: :kox:
poziek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 panowie i panie gdzie sa wszystkie zdjęcia, które mi robiono podczas zlotu, bo ani jednego nie widziałam?? :kox: :kox: wszystkie zabrałem dla siebie.... wiszą teraz u mnie w pokoju na ścianach
taktuś Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Fotka zrobiona w piątek nad jeziorkiem, to ktoś ze zlotu ??? , nie śmiałem obudzić !!!
Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Fotka zrobiona w piątek nad jeziorkiem, to ktoś ze zlotu ??? nie śmiałem obudzić !!!
nike21 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 ja tam tez bym nie smial budzic... ale co innego :gwizdanie: :kox:
duluki Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 panowie i panie gdzie sa wszystkie zdjęcia, które mi robiono podczas zlotu, bo ani jednego nie widziałam?? :kox: :kox: wszystkie zabrałem dla siebie.... wiszą teraz u mnie w pokoju na ścianach te z nocnych gwałtów też :mysli: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 22:24_________________________________________________ Fotka zrobiona w piątek nad jeziorkiem, to ktoś ze zlotu ??? , nie śmiałem obudzić !!! To Ja nie poznałeś mnie??? :polew: :polew:
poziek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 nie śmiałem obudzić !!! na drugi raz jak cie rumieniec obleci to dzwoń po wsparcie :tongue4: :tongue4:
duluki Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 A to nie jest ta lalka co Flayer wyrzucił przez okno :mysli:
Madas Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 A to nie jest ta lalka co Flayer wyrzucił przez okno :mysli: Flyera była blondynką chyba
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Fotka zrobiona w piątek nad jeziorkiem, to ktoś ze zlotu ??? , nie śmiałem obudzić !!! a mówiłem iść w piątek nad jezioro :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Fotka zrobiona w piątek nad jeziorkiem, to ktoś ze zlotu ??? , nie śmiałem obudzić !!! a mówiłem iść w piątek nad jezioro :polew: :polew: Brynia?
mcm Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Fotka zrobiona w piątek nad jeziorkiem, to ktoś ze zlotu ??? , nie śmiałem obudzić !!! a mówiłem iść w piątek nad jezioro :polew: :polew: Brynia? za ciemna na Brynię :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 A to nie jest ta lalka co Flayer wyrzucił przez okno :mysli: Flyera była blondynką chyba tia ... a czy ja podobny do Flyera jestem
Madas Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 A to nie jest ta lalka co Flayer wyrzucił przez okno :mysli: Flyera była blondynką chyba tia ... a czy ja podobny do Flyera jestem ja Was nie rozróżniam
Aydaho Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 A to nie jest ta lalka co Flayer wyrzucił przez okno :mysli: Flyera była blondynką chyba tia ... a czy ja podobny do Flyera jestem ja Was nie rozróżniam no cóż VIPowi pyskować nie wypada więc ok
Madas Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 no cóż VIPowi pyskować nie wypada więc ok właśnie trza pyskować Vipom ile wlizie
Młodzik Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 no cóż VIPowi pyskować nie wypada więc ok właśnie trza pyskować Vipom ile wlizie dokładnie bo później myślą że są fioletowi i im wszystko wolno
Rekomendowane odpowiedzi