akjam Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Koledzy ja jeszcze odpowiedzi od compsport_krk na moją wiadomość nie mam więc jeszcze nie wiem jak i co. Do końca tygodnia dam znaka!
adams78 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ej, no kuźwa weź telefon i zadzwoń. Większość speców nie zagląda co dzień na każde forum...
akjam Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ej, no kuźwa weź telefon i zadzwoń. Większość speców nie zagląda co dzień na każde forum... Tak Jest! P.S. Jestem cierpliwy i spokojnie czekam.
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 witam zdecydowany jestem na 100% mozesz mnie dopisac do listy jak jeszcze mozna wiadomosc poszla rowniesz na pw
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 witam zdecydowany jestem na 100% mozesz mnie dopisac do listy jak jeszcze mozna wiadomosc poszla rowniesz na pw
norbi3000 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 aktualna lista chetnych 1. norbi3000 2. MAJKI_3646 3. kik0 4. Vas 5. rzaba7 6. radzikdt 7. diman[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 09:29_________________________________________________Panowie zamykamy liste czy czekamy jeszcze ?????
MAJKI Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Nie ma co czekać, 7 autek to i tak już pewnie bedzie ta cena i napewno beda mieli co robić
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 zamykajcie - 7 furek to i tak cała dniówka dla tunerów
norbi3000 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 zamykajcie - 7 furek to i tak cała dniówka dla tunerów ??? tzn ze wszyscy bedziemy na jeden dzien pisani ???, podobno nad jednym schodzi okolo 3 godzin wiec jak to bedzie ??? indywidualny program ma byc a nie gotowy soft !!!
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 zamykajcie - 7 furek to i tak cała dniówka dla tunerów ??? tzn ze wszyscy bedziemy na jeden dzien pisani ???, podobno nad jednym schodzi okolo 3 godzin wiec jak to bedzie ??? indywidualny program ma byc a nie gotowy soft !!! 5-7 autek to jest normalka i wykonalna praca dla każdego tunera - jeżeli niema między nimi jakiejś mega problemowej sztuki
norbi3000 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ale jak jest w Compsporcie robia indywidualne programy dla kazdego chetnego czy gotowe softy, pol godziny i po robocie ???
Jarol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja juz pisałem że robilem poprzednie auto w Compsporcie i wgrali mi gotowy soft. Bylo dokladnie jak napisaleś pół godziny i po robocie.
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ale jak jest w Compsporcie robia indywidualne programy dla kazdego chetnego czy gotowe softy, pol godziny i po robocie ??? kolego napewno nie pół godziny - ale Twoje 1.9 nie jest pierwszym 1.9 które będą robili żeby potrzebowali na to pół dnia. A jeżeli masz wątpliwości co do compsportu - to niema firmy w naszym kraju która bedzie Ci odpowiadała. Powiedź mi kto specjalnie dla Ciebie w naszym kraju napisze program dla Twojego 1.9 ? nikt - bo niema takiej potrzeby. Indywidualnie to będziesz miał sprawdzoną furke przed wgraniem softu i indywidualny będziesz miał wynik po sofcie.[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 21:38_________________________________________________ Ja juz pisałem że robilem poprzednie auto w Compsporcie i wgrali mi gotowy soft. Bylo dokladnie jak napisaleś pół godziny i po robocie. i co sie działo z autkiem ? co było nie tak ? gdzie pojechałeś później - na poprawki, inny program i.t.d. ?
norbi3000 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 no w sumie masz racje 1.9 tdi jest cala rzesza, przeczytalem chyba wszystkie komentarze na temat compsportu na tym forum i wszystkie byly ok poza tym jednym w naszym temacie cytowanym z innego forum, ja jestem gotowy na 100 %, jutro jak znajde chwile to sprobuje zadzwonic do kolegi compsport_krk i cos uzgodnic z cena i terminem, ale watpie zeby wszystkich zebrac w jeden dzien bo 7 osob to 7 roznych planow, praca itp, jak dla mnie to mi obojetny termin byle w sierpniu
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 jakiś czas temu wkręciłem się ze swoją furką na grupowe chipowanie VW Passata - zrobili wtedy chyba 6-7 autek. I jeżeli grupowy ( tańszy ) program to właśnie oto chodzi że ma to być robione grupowo ( czyli autko za autkiem ) a jeżeli dla 7 autek ustalicie 4 terminy - to nie wiem czy tak do końca będzie to grupowe chipowanie. Jeżeli 7 autek to 7 różnych planów i kilka różnych terminów - to cena reczej 1500/1800 zł, jak przy indywidualnym a nie grupowym
norbi3000 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dzwoniłem dziś do kolegi compsport_krk i mial mi dac znac co do ceny i terminu i dalej czekam na telefon ??? zadzwonie jeszcze raz jutro !!!
MAJKI Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ok to czekamy na info co i jak i kiedy...
norbi3000 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Koledzy sprawa wygląda tak, że dzwoniłem do kolegi compsport_krk przed chwila i musimy uzbierać 10 samochodów , nam brakuje 3. Plus jest taki, że możemy dobrać obojętnie kogo, byle z grupy Volkswagena. Jak w ciągu tygodnia do przyszłego czwartku nie będzie nas 10 to kolega compsport_krk dobierze reszte z innego klubu. Pozdrawiam
MAJKI Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 No to chyba bedziemy czekać aż On kogoś dobierze bo jak przez tyle czasu sie tylko 7 osób zdeklarowało to nie wiem czy kogoś dobierzemy, ja już też sie pytam znajomych ale albo już mają auto po programie albo nie chcą
keżor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 byście do wszystkich ze śląska PW rozesłali to byście z 30 aut uzbierali :gwizdanie: wczoraj był jeden kolega pierwszy raz na spocie w katowicach i mówił że ma w planach chipa i już dzwonił do jakiejś firmy , poleciłem mu Compotów , także jak sie odezwie na śląskich (bo nie wiem jaką ma ksywe) to go tu podeśle
Rekomendowane odpowiedzi