Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mnie do końca nie rozłoży to będę ;-)

Opublikowano

okaże się ze spot będzie grypowy :polew: bo mnie tez lamie w kościach :slina:

Opublikowano
  • Autor

to moze przelozymy na next week jak sie wykurujecie? szczerze mowiac to nawet bardziej by mi pasilo, bo dzisiaj mam gosci i zalezy jak dlugo beda siedzieli :gwizdanie: jak za dlugo to nie przyjade :thumbdown:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest dziś spot? Co tam na ostatnim ustaliliście?

Opublikowano

Bardzo proszę o głos

:)

>> KALENDARZ KLUBOWY <<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

juz brak miejsc zapisalem sie na liste rezerwowa :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

spokojnie, jak przyjdzie czas wpłacania zaliczek (koniec stycznia) to sie lista troche przefiltruje i wskoczysz :) tak bylo poprzednim razem, mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie :hi:

Opublikowano

Witam ,z reguły tak jest ,że zapisuje się wielu ,a jak przychodzi do wjazdu to nikomu nie pasuje ,średnio ze czterdziestu z l isty rezerwowej jedzie :hi:

Opublikowano
  • Autor

Witam ,z reguły tak jest ,że zapisuje się wielu ,a jak przychodzi do wjazdu to nikomu nie pasuje ,średnio ze czterdziestu z l isty rezerwowej jedzie :hi:

Dobrze gada, polać mu :naughty: FAZY w BT musimy wypić :gwizdanie:

Opublikowano

Dobrze gada, polać mu :naughty: FAZY w BT musimy wypić :gwizdanie:

to pewene :good: a co myślicie o wspólnym wyjeżdzie do Bukowiny,bo pomorze i 3m jadą razem :hi:
Opublikowano
  • Autor

Ja jestem za :good: Ale poczekajmy do konca stycznia to sie troche wyjasni na liscie i bedziemy sie umawiac :)

Opublikowano

Ja jestem za :good: Ale poczekajmy do konca stycznia to sie troche wyjasni na liscie i bedziemy sie umawiac :)

dobrze będę miał to na uwadze :hi:
Opublikowano

Z0Ws0.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Że spotów nie ma to chociaż odzywajcie sie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, dobrze mówisz :wink4: Co tam u Was słychać? Ile osób wybiera się do BT? Pozdro :hi:

Opublikowano
  • Autor

Nic sie nie martw, koncowka stycznia - poczatek lutego bedzie niezla roszada na liscie to mam nadzieje ze wskoczysz :) Jak Tobie sie uda i ŁukaszOsa to od Nas bedzie w sumie 5 aut jechało:) W końcu jakas ekipe udalo sie zmontowac bo juz myslalem ze na Ogolnopolskie bede jezdzil sam do konca zycia... :gwizdanie:

A tak w ogóle Panowie to kalendarze pozamawiane ??? W lipcu bedzie fajna furka :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 11:03_________________________________________________Poumieraliscie? Co tu taka cisza? :mysli: