Maniek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 To się zapowiada całkiem spora ekipa Grzesiek będziesz swoim oldtimerem :?: Jak co to postawisz gdzieś z boczku :>
Maniek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dzięki Panowie za spota, pogoda dopisała i oby za dwa tygodnie było tak samo BTW ...sprawdz po VINie bo moze to sedan byl... :nabijasie:
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Maniek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Widzieliscie prognoze pogody na 20.06. :gwizdanie: Bedzie W końcu
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html
Maniek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Panowie wybiera się ktoś oprócz Arka i mnie na Ogólnopolski ? Jeśli tak to wpisywać się na listę bo zaraz nie będzie miejsc :gwizdanie:
Maniek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jest jakis wzor tych ulotek???? tak, jest yaboo wrzuć jak masz gdzieś w kompie :gwizdanie: A przy okazji dobrze by było żeby 20.06. trochę ludzi zawitało to porozdajemy każdemu po kilkanaście sztuk i przynajmniej łatwiej będzie rozdystrybuować
yaboo Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 mam wzór, zapodam w tym tygodniu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- wzór ulotki
Maniek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Siema, pamiętajcie że w niedziele po głosowaniu spotykamy się w okolicach cmentarza BTW Ulotka jest Nazwa pliku też :gwizdanie: Mam nadzieje że troche nowych osób przybędzie po tej akcji ulotkowej
yaboo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Siema, pamiętajcie że w niedziele po głosowaniu spotykamy się w okolicach cmentarza BTW Ulotka jest Nazwa pliku też :gwizdanie: Mam nadzieje że troche nowych osób przybędzie po tej akcji ulotkowej Kwidzyn i okolice kto się pojawi w niedzielę ?? ulotki mam więc pora zacząć rozdawać, kilka A4-ek pokazało się w okolicy :gwizdanie:
dudek81 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak mi nic nie wypadnie, to przybędę
Maniek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jak mi nic nie wypadnie, to przybędę a jak reszta? Meldować się kto będzie Pogoda dzisiaj sympatyczna [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 12:37_________________________________________________Dzięki Pany za spota, dzisiejsza frekwencja sięgnęła zenitu Ulotki zostały rozdane, a dla tych co nie byli zapraszam na GG lub PW, umówimy się i Wam też dam ulotki do dystrybucji
dudek81 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja nie dałem rady. Dopiero o 24 zjechałem z 3miasta.
Maniek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja nie dałem rady. Dopiero o 24 zjechałem z 3miasta. Ale w ta niedziele mam nadzieje ze sie zrewanzujesz i zaszczycisz swoja obecnoscia :> W ogole Panowie dajcie znac kto bedzie, moze zrobimy jakies nowe fotki
dawcav6 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 będe w waszej okolicy w sierpniu na kila dni będe śledził wątek to kto wie jak będziecie coś organizowali to może zajade na pogaduchy
Maniek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 będe w waszej okolicy w sierpniu na kila dni będe śledził wątek to kto wie jak będziecie coś organizowali to może zajade na pogaduchy zapraszamy
dudek81 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja nie dałem rady. Dopiero o 24 zjechałem z 3miasta. Ale w ta niedziele mam nadzieje ze sie zrewanzujesz i zaszczycisz swoja obecnoscia :> W ogole Panowie dajcie znac kto bedzie, moze zrobimy jakies nowe fotki Niestety nie. Już wcześniej mówiłem, że niestety (a może stety) już ten weekend mam zaplanowany
Rekomendowane odpowiedzi